Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un restaurant din China a stârnit revoltă după ce şi-a cântărit clienţii înainte de a lua comanda

Publicat:

Dupa ce si-au obligat clientii sa se cantareasca iniante de a putea face comanda, amplasand doua cantare chiar la intrarea in local, reprezentantii unui restaurant din orasul Chibna au fost nevoiti sa-si ceara scuze, explicand ca initiativa a venit din dorinta de a scadea risipa de mancare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta alimetara: Sortiment de carne tocata, rechemat intr-un mare hypermarket din cauza unei posibile contaminari

23:45, 07.06.2024 - Un tip de carne tocata vandut in magazinele Auchan a fost  retras din cauza unor suspiciuni de contaminare cu un corp strain.Potrivit informatiilor publicate pe site-ul Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), grupul Auchan a initiat rechemarea produsului Auchan…

China a starnit un nou scandal in Orientul Mijlociu: tensiune pe axa Iran – Emiratele Arabe, din cauza unor insule

02:05, 03.06.2024 - Ministerul de Externe iranian l-a convocat pe ambasadorul chinez la Teheran pentru a protesta fata de o declaratie comuna a Chinei si Emiratelor Arabe Unite cu privire la trei insule din Golf revendicate si de EAU, a relatat duminica presa de stat iraniana, potrivit Reuters, informeaza Agerpres.

Un restaurant taxeaza clienții care nu mananca tot ce-și pun in farfurie: „Este o risipa completa”

22:10, 09.05.2024 - Incercand sa reduca risipa alimentara, administratorul unui restaurant din Viena a hotarat sa ii taxeze pe clienții care nu mananca tot ce-și pun in farfurie. Masura a fost adoptata, de asemenea, și de un bar din Elveția, relateaza Blick.

Anunțul care a starnit isterie. Un restaurant prestigios a venit cu reguli pentru parinții care vin insoțiți de copii

10:50, 03.05.2024 - Este vorba despre un regulament intern care prevede ca cei mici sa nu se ridice de la mese in timpul vizitei pentru a nu "perturba experienta culinara" a celorlalti clienti, asa cum scrie in anunt.

Un fost ministru din Kazahstan a fost filmat omorandu-și in bataie soția, intr-un restaurant. Imaginile au starnit o revolta uriașa

15:46, 01.05.2024 - Procesul in care un fost politician de rang inalt din Kazahstan este judecat pentru crima, dupa ce a fost acuzat ca și-a omorat in bataie soția, a provocat revolta in toata țara, care cere acum o noua legislație privind violența domestica.

Pitesti, am auzit ca iti plac dungile. O reclama Sephora a starnit revolta pe internet (FOTO)

15:30, 25.04.2024 - In dupa amiaza zilei de 23 aprilie, pe contul de Facebook Sephora a aparut o postare in care este o fotografie cu dungi alb si negru si pe care sta scris: "Pitesti, am auzit ca iti plac dungile".Practic, prin aceasta postare reclama se face o asociere jignitoare cu fosta inchisoare Pitesti, locul unde…

(VIDEO) Cutremur de 7,4 grade in Taiwan. Cel mai puternic din ultimii 25 de ani

06:55, 03.04.2024 - Un cutremur de 7,4 s-a produs miercuri in largul coastei de est a Taiwanului, potrivit US Geological Survey. Este cel mai puternic din ultimii 25 de ani. Au fost emise avertismente de tsunami pentru insula și sudul Japoniei. Epicentrul cutremurului este situat la aproximativ 18 kilometri sud de orașul…

Scena din serialul Netflix, „Problema celor 3 corpuri”, care a starnit dezbateri despre istoria Chinei și politica SUA

16:06, 02.04.2024 - Noul serial Netflix „Problema celor 3 corpuri” nu este cu adevarat despre Revoluția Culturala din China sau despre razboaiele culturale din SUA. Epopeea științifico-fantastica, adaptata dupa romanul premiat al lui Liu Cixin, este mai preocupata de marile intrebari teoretice.


Ce parere ai despre aceasta stire?