Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un recidivist, care a agresat sexual o fetiță dintr-o comună buzoiană, a fost arestat preventiv

Publicat:

Scene teribile au avut loc pe 1 iunie, in comuna din Buzau. Un barbat de 29 de ani din Braila a fost reținut de polițiști și apoi arestat preventiv, pentru ca ar fi agresat sexual o fetița de 9 ani.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sute de persoane audiate intr-un dosar de corupție privind frauda electorala din Buzau

08:51, 19.06.2024 - In urma suspiciunilor de frauda electorala la alegerile locale din comuna Balta Alba, județul Buzau, sute de persoane au fost audiate de catre polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzau. Printre cei audiați se numara și numeroși cetațeni cu vize de flotant din județele Vrancea, Braila,…

Targovișteanul care și-a agresat fizic concubina de pe strada din oraș a fost arestat preventiv

18:36, 29.05.2024 - S-a luat prima masura drastica impotriva targovișteanului de 36 de ani care și-a agresat fizic concubina pe o strada din oraș, duminica seara. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de polițiști. Barbatul este cercetat in cadrul unui dosar penal intocmit pentru infracțiunile de violența in…

Asistentul medical, care a agresat 2 minore internate la psihiatrie, a fost arestat preventiv

10:05, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, informeaza News.ro.

Asistentul medicat acuzat ca a agresat fizic doua minore a fost arestat preventiv

10:01, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Barbat arestat preventiv dupa ce a violat o fata de 14 ani, ademenita cu un telefon si 50 de lei

17:26, 29.04.2024 - Un barbat de 65 de ani a fost arestat preventiv dupa ce a violat o fata de 14 ani, ademenita cu un telefon si 50 de lei. Cei doi erau vecini, iar barbatul ar fi agresat-o pe fata in locuinta lui. Barbatul de 65 de ani, din comuna Vadeni, judetul Braila, a ademenit-o saptamana trecuta pe adolescenta…

Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv

15:15, 08.04.2024 - Un polițist din cadrul Poliției Ineu a fost agresat fizic in noaptea de 6 spre 7 martie, in timp ce intervenea la o solicitare, totul... The post Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ancheta in scandalul vizelor de flotant suspecte, acordate intr-o comuna din Buzau VIDEO

11:10, 29.03.2024 - Locuitorii comunei Balta Alba din Buzau au protestat in fața sediului Primariei. Oamenii și-au exprimat revolta, pentru ca s-a dus vestea ca 70 de persoane au obținut viza de flotant in comuna, in ultimele luni. Scandalul vizelor a ajuns și in atenția Prefecturii.


Ce parere ai despre aceasta stire?