Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un primar din Bihor, condamnat la închisoare, s-a predat Poliţiei. I-a fost frică să treacă ilegal graniţa

Publicat:

Un primar al unei comune din Bihor a fugit de acasa dupa ce a aflat ca pe numele lui a fost emisa o sentința de patru ani și sașe luni, cu executare. Potrivit unor surse judiciare, primarul comunei Chișlaz, aflata in apropierea de granița cu Ungaria, ar fi incercat sa fuga in țara vecina, dar i-a fost frica sa treaca ilegal granița deoarece, pe frontiera exista mai multe sisteme cu termoviziune, pentru depistarea celor care trec granita ilegal, scrie evz.ro.

Primarul Ștefan Tripo a fost condamnat, marțea trecuta, de Curtea de , iar ulterior a fugit de acasa. Surprinzator,…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vietnamez prins la Sannicolau Mare in timp ce incerca sa iși ajute patru conaționali sa treaca ilegal granița

11:20, 18.05.2024 - Cinci vietnamezi au fost prinși de polițiștii de frontiera din Sannicolau Mare in timp ce incercau sa treaca fraudulos granița din Romania in Ungaria, in incercarea de a ajunge in vestul Europei.

Parinți din Bihor, condamnați pentru homeschooling - Inchisoare cu suspendare dupa ce și-au retras copiii de la școala

23:31, 10.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat joi hotararea definitiva in cazul unui cuplu din Bihor acuzat ca și-a retras copiii din sistemul de invațamant de stat pentru a-i educa acasa. Hotararea menține sentința inițiala a Judecatoriei Aleșd, condamnandu-i pe cei doi parinți la patru luni de inchisoare, cu…

Parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați definitiv

18:15, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Sentința definitiva: parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați

16:31, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

DNA a obținut la Curtea de Apel Oradea menținerea controlului judiciar asupra Nadiei Racz. Tribunalul revocase masura

12:56, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a admis, joi, o contestație a procurorilor DNA Oradea și a dispus ca directoarea adjuncta a ITM Bihor, Nadia Racz, trimisa in judecata intr-un dosar de corupție, sa ramana sub control judiciar.

Prejudiciu uriaș creat de farmacista sefa de la un spital din Bihor: a decontat prin firma personala servicii medicale fictive

15:40, 02.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pus-o la plata pe sefa farmaciei din spitalul din Marghita, Balogh Eva, acuzata ca a fraudat bugetul CAS prin firma personala de ingrijiri la domiciliu. A decontat servicii medicale de peste 75.000 euro pe care, in realitate, nu le-a prestat niciodata.

Medicul oradean care si-a ucis amanta din Ungaria in fata copiilor, transferat in Romania / Condamnare pe viata / Prins la Cluj-Napoca dupa crima

10:20, 02.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a admis cererea autoritatilor judiciare din Ungaria si a dispus transferarea intr-un penitenciar din Romania a pneumologului oradean Dan Stamatiu, incarcerat in țara vecina, transmite Bihoreanul. 

Peste 5.700 de haine și incalțaminte second-hand, restituite de Curtea de Apel unui oradean condamnat pentru evaziune

06:35, 31.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a hotarat sa-i restituie unui barbat condamnat pentru evaziune peste 5700 de articole de imbracaminte și incalțaminte second-hand, dar și mai bine de 400 de inele, lanțuri și alte accesorii.


Ce parere ai despre aceasta stire?