Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un poliţist afgan şi-a ucis 9 colegi în timp ce dormeau!

Publicat:

Un politist din Afganistan si-a ucis, vineri, 9 colegi in timp ce acestia dormeau. Masacrul a avut loc intr-un sat din estul provinciei Paktika, o zona instabila a tarii.

, seful districtului a declarat ca atacatorul, detasat la un mic post de comanda, a actionat in momentul in care trebuia sa intre in tura. El si-a descarcat automatul in cei 9 colegi ai sai care dormeau in acel moment, le-a luat armele si a fugit cu un camion. Nimeni nu-si poate explica gestul criminalului, mai ales ca printre cei omorati se aflau un frate si doi copii ai lui.

Ucigasul

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un șofer turc beat a atacat cu cuțitul un polițist de frontiera in Vama Siret

12:15, 24.06.2024 - Un sofer turc aflat sub influenta bauturilor alcoolice a incercat sa atace cu cutitul un politist de frontiera, la PTF Siret. Barbatul este cercetat acum pentru ultraj si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Un polițist de la Strașeni, reținut in flagrant de catre colegi: Pentru ce ar fi cerut mita de 300 de euro

12:26, 21.06.2024 - Ofițerii Serviciului protecție interna și anticorupție (SPIA) al MAI, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), au reținut in flagrant un angajat al Inspectoratului de poliție Strașeni al Inspectoratului General al Poliției (IGP), pe 20 iunie…

Scandal la o secție de votare. Un polițist a folosit sprayul lacrimogen dupa ce un barbat a devenit agresiv, iar partenera acestuia l-a mușcat de mana pe omul legii

18:41, 09.06.2024 - Un politist aflat intr-o sectie de votare din judetul Dolj a folosit sprayul lacrimogen dupa ce un barbat devenise agresiv. De asemenea, in urma conflictului partenera barbatului l-a muscat de mana pe politist.

Procesul lui Victor Micula pentru uzurpare de calitati oficiale incetat din cauza prescripției

09:50, 03.06.2024 - Tribunalul Bihor a decis incetarea procesului penal impotriva lui Victor Micula, fiul miliardarului oradean, pentru uzurpare de calitati oficiale, din cauza prescripției. Acuzat de procurori ca s-a dat drept polițist și a participat la o percheziție utilizand cagula și geaca de polițist, Micula a scapat…

Un polițist a fost reținut pentru distrugerea unor afișe electorale PSD (surse)

21:16, 23.05.2024 - Un politist local din comuna prahoveana Baltesti a fost retinut, joi, pentru distrugere, dupa ce ar fi rupt mai multe afise electorale ale candidatilor PSD, amplasate pe gardurile unor localnici, conform News.ro.

Polițist de meserie, cantareț in timpul liber. Cum a reușit un tanar maramureșean sa combine cele doua pasiuni

07:05, 06.05.2024 - Este polițist, dar marea lui pasiune este muzica. Deși lucreaza deja de cinci ani in aceasta instituție și chiar ii place ce face, nu renunța la visul lui, acela e a canta. De altfel, pentru a și-l indeplini, nu doar viseaza, ci chiar muncește la asta, zi de zi, pas cu pas

Un polițist din Maramureș s-a dus drogat la serviciu: A fost saltat urgent de colegi și dus la spital

23:36, 25.04.2024 - Un politist care urma sa intre de serviciu in Somcuta Mare, judetul Maramures, a fost testat pozitiv la substante interzise. El a fost retras din dispozitiv si dus la spital pentru prelevarea de probe.

Saltat de colegi, la percheziții! Polițist reținut intr-un dosar de trafic de droguri

15:15, 10.04.2024 - Saltat de colegi, la percheziții! Polițist reținut intr-un dosar de trafic de droguriUn polițist din cadrul IPJ Mureș și o alta persoana au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri.


Ce parere ai despre aceasta stire?