Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un paznic și-a pus capăt zilelor după ce a pierdut salariul la păcănele. A lăsat în urmă un copil și o soție îndoliată

Publicat:

Un agent de paza din Galati si-a luat viata, dupa ce si-a pierdut tot salariul la pacanele. Sotia sa a fost cea care a alertat autoritatile. Tragedia s-a produs pe strada din Galati. Suparat ca a pierdut tot salariul la jocurile de noroc, chiar inainte de sarbatori, barbatul a decis sa se injunghie in zona inimii. Se pare ca gestul facut de acesta ar fi venit pe fondul consumului de bauturi alcoolice. Mai mult de atat, barbatul suferea de depresie si in ultima perioada nu isi mai lua medicamentele. Politia si ambulanta au venit la fata locului, dupa ce sotia victimei a sunat la…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soț și soție la varsta a treia, „rafuiala” cu palmele și cu bastoanele de susținere. Poliția a fost alertata prin 112

14:51, 26.06.2024 - Doi batrani, soț și soție, in varsta de 73 si 76 de ani, s-au luat la bataie cu palmele și cu bastoanele de susținere, intr-o criza de gelozie. Deși loviți bine, cei doi au refuzat sa mearga la spital, dar au primit interdicție sa se mai apropie unul de celalalt.

Crima șocanta: un barbat și-a omorat soția, apoi s-a sinucis. Fiul i-a gasit pe cei doi: „Tati a omorat-o pe mami si el s-a...”

12:50, 15.06.2024 - Tragedia a fost descoperita de fiul victimelorEvenimentul șocant s-a petrecut in localitatea Șeitin, unde un barbat a cedat intr-o izbucnire de furie, distrugand mobilierul și bunurile din casa. Intr-o incercare disperata de a scapa, soția sa a fost prinsa și batuta cu brutalitate, pana cand a cazut…

Cum a reacționat vaduva lui Sorin Anghel dupa ce copiii vrajitoarei Sidonia au fost eliberați din arest: „Indivizii au venit spre mine”

20:25, 23.05.2024 - Crima din Padina care a șocat intreaga RomanieSorin Anghel a fost injunghiat mortal la o petrecere in Padina, sub privirile ingrozite ale soției sale. Barbatul nu a avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc. In acest caz, fiii vrajitoarei Sidonia sunt principalii suspecți, dar beneficiaza…

Accident teribil pe Dunare la Budapesta

20:20, 19.05.2024 - Accident cumplit pe Dunare, langa Budapesta. Doi oameni au murit si alti cinci sunt dati disparuti in apele fluviului dupa ce barca in care se aflau s-a ciocnit de o nava de croaziera si s-a scufundat. Ambarcatiunea de mari dimensiuni si-a continuat drumul dupa impact, iar politistii au retinut deja…

Bataie cu bate și topoare in fața unui bar din Galați. Poliția i-a reținut pe scandalagii

07:26, 15.05.2024 - In incaierare ar fi fost implicați și mai mulți adolescenți. Bataușii au aruncat cu sticle și s-au lovit cu batele. Polițiștii au reținut pentru 24 de ore patru barbați cu varste cuprinse intre de 23 și 27 de ani.Cu toții au acum dosar penal pentru lovire și alte violențe. 

Panica in Galați. Un tanar care se drogheaza a vrut sa arunce in aer doua case. „Du-te, ma, de-aici! Nu mai pot, ma ia capul!”

14:01, 13.04.2024 - Suparat pe vecinii sai, un tanar de 21 de ani, condamnat anterior pentru omor, a legat cateva carpe de o butelie și le-a dat foc, dupa care a aruncat-o in curtea acestora. Cateva clipe mai tarziu a repetat isprava, de data aceasta in casa bunicilor sai.

Șofer filmat pe contrasens pe drumul de legatura cu podul suspendat peste Dunare. Poliția, pe urmele lui VIDEO

16:10, 07.04.2024 - Un șofer de 64 de ani, din Galați, a fost filmat cum circula pe contrasens pe drumul de legatura cu podul suspendat peste Dunare. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

A amenințat un paznic cu pistolul, dupa ce soția sa a fost rugata sa elibereze un loc de parcare

11:40, 04.04.2024 - Incident violent la un centru comercial din Galați. Un barbat de 53 de ani a amenințat un paznic cu un pistol, dupa ce soția sa a fost rugata sa elibereze un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilitați.


Ce parere ai despre aceasta stire?