Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un paznic de hotel, OMORÂT DE UN PITON în faţa mulţimii

Publicat:

Un tragic eveniment s-a intamplat de curand la un hotel din Bali, locul unde un piton a ucis un paznic al stabilimentului turistic.   In varsta de 59 de ani, lucra la un restaurant al hotelului si la un moment dat s-a oferit sa captureze un piton ce fusese observat de mai multe ori in zona.   Curajosul aproape reusise sa prinda capul si coada uriasului sarpelui, dar curand situatia s-a intors impotriva (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciclistul Guy Timor a fost omorat in timpul antrenamentului de un șofer beat și fara permis. Sportivul avea 21 de ani

12:01, 07.06.2024 - Ciclistul Guy Timor, membru al echipei Israelului, a murit, joi, dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un sofer beat si fara permis de conducere, in timpul unui antrenament. Sportivul tocmai implinise 21 de ani.

Batran omorat in curtea casei

18:36, 22.05.2024 - Polițiștii argeșeni au fost sesizați, miercuri, prin apel la 112, ca un barbat, de 93 de ani, din Campulung, ar fi fost gasit mort, sub un copac, in curtea locuinței sale. Intrucat barbatul prezenta urme de violența, polițiștii au sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Argeș. Procurorii si polițiștii…

Care e statusul casniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a aparut pe rețelele de socializare de curand

17:51, 15.05.2024 - Fosta concurenta de la "Mireasa", Inimioana și soțul ei, un barbat pe care l-a intalnit dupa ce a parasit emisiunea par sa fie foarte fericiți impreuna. Iata cum au aparut in mediul online.

Doi tineri de 16 și 20 de ani au omorat in bataie cu batele un barbat in plina strada

07:10, 15.05.2024 - Cei doi criminali, dintre care unul este minor, i-au crapat capul victimei cu batele in plina zi, in mijlocul strazii, marți 14 mai. Motivul crimei ar fi fost faptul ca barbatul de 46 de ani luase apararea a doua fete care erau harțuite de aceștia. 

VIETNAMUL ȘI CAFEAUA Motivul pentru care cafeaua nu se va ieftini prea curand

08:25, 29.04.2024 - Preturile la cafea isi vor continua ascensiunea meteorica, in conditiile in care vremea nefavorabila, si mai ales decizia... The post VIETNAMUL ȘI CAFEAUA Motivul pentru care cafeaua nu se va ieftini prea curand first appeared on Informatia Zilei .

ALERTA - Ciuca spune ca 'pentru moment' Cirstoiu ramane candidatul PSD PNL și 'vom asuma o direcție' in curand

12:10, 16.04.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marți, la Parlament, ca „pentru moment” medicul Catalin Cirstoiu vrea sa candideze in continuare la primaria Capitalei, insa liberalul nu a indicat faptul ca acesta se mai bucura de susținerea PSD-PNL.

Atac cu arma alba la Sydney: Cinci persoane au fost ucise, opt sunt spitalizate; atacatorul a fost omorat

12:00, 13.04.2024 - Cinci persoane au fost ucise sambata dupa amiaza intr un atac cu cutitul intr un mall din Sydney, in timp ce alte opt sunt spitalizate, intre care si un copil, au anuntat politia si serviciile de urgenta, relateaza Reuters si AFP. UPDATE ORA 11:30:Cinci persoane au fost ucise sambata dupa amiaza intr…

Noi planete asemanatoare Pamantului ar putea fi descoperite in curand. Anunțul facut de oamenii de știința

07:05, 01.04.2024 - Oamenii de știința au creat un dispozitiv astronomic care poate analiza lumina verde-albastra emisa de stele, ceea ce ar putea ajuta la descoperirea unor noi planete asemanatoare Pamantului, transmite Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?