Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un parc tematic Harry Potter va fi inaugurat la Tokyo

Publicat:

din Asia vor putea in curand sa-si ia baghetele, sa-si puna pelerinele si sa patrunda in universul micului vrajitor in cadrul unui nou parc de distractii tematic care urmeaza sa fie inaugurat vineri la Tokyo, informeaza Reuters.

Construit in aripa vestica a indragitului parc de distractii Toshimaen, inchis in 2020 dupa 94 de ani, Warner Brothers Studio Tour Tokyo recreeaza numeroase decoruri emblematice din film, cum ar fi sau , potrivit Agerpres.

CITESTE SI Fosta colaboratoare a lui Navalnii, condamnata la 7 ani si jumatate de inchisoare…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost inaugurat primul Spital de Psihiatrie Pediatrica construit de la zero de Consiliul Județean Cluj. Alin Tișe: „O investiție unica la nivel național din punct de vedere al facilitaților de care dispune!”

15:11, 14.05.2024 - Consiliul Județean a inaugurat, marți, Ambulatoriul Clinic de Psihiatrie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Urgența pentru Copii Cluj-Napoca, fiind vorba de primul spital realizat de la zero, unic la nivel național din punct de vedere funcțional și al facilitaților de care dispune.

Fosta primarița a Berlinului, atacata intr-o biblioteca. Autorul a fost reținut

16:05, 08.05.2024 - Senatoarea germana Franziska Giffey, fosta primarița a Berlinului, a fost atacata de un barbat care a lovit-o din spate cu un obiect greu, intr-o biblioteca locala, , devenind ultima victima intr-o serie de atacuri contra politicienilor germani, relateaza Reuters.

VIDEO Rusia vrea sa produca limuzina lui Putin la fosta fabrica a Toyota din Sankt Petersburg

16:35, 07.05.2024 - Rusia va incepe sa produca anul acesta mașini de lux Aurus, folosite ca limuzina prezidențiala de Vladimir Putin, la fost fabrica Toyota din Sankt Petersburg, orașul natal al liderului de la Kremlin, relateaza Reuters.

Razboi in Gaza, ziua 208. Portul temporar care va accelera fluxul de ajutoare, pe jumatate construit

09:20, 02.05.2024 - Armata Statelor Unite a construit pana in prezent peste 50% din portul temporar amplasat in largul coastelor din Gaza pentru a accelera fluxul de ajutor umanitar, a anunțat miercuri Pentagonul. „Am finalizat in proporție de peste 50% amenajarea portului”, a declarat presei purtatoarea de cuvant a Pentagonului,…

Distractii la maxim 45 minute de Bucuresti

12:10, 25.04.2024 - Descopera distracția la doar 45 de minute de București. Ești in cautarea unei evadari rapide din agitația urbana? Nu cauta mai departe! La doar o aruncatura de baț de capitala, te așteapta cateva locuri captivante și mai puțin cunoscute. Deci departe de aglomerația de pe Valea Prahovei insa extraordinare…

Spitalul de la marie Curie, construit din donații de asociația „Daruiește Viața”, a fost inaugurat. Azi au fost transferați ultimii pacienți

12:35, 16.04.2024 - Spitalul construit la „Marie Curie” de asociația Daruiește Viața, cu sprijinul a peste 350.000 de donatori și 8.000 de firme, a inceput sa funcționeze și a preluat copiii internați pana acum in secțiile de oncologie, neurochirurgie, chirurgie și ATI din cladirea veche a spitalului.

Contre intre Rusia și Tadjikistan, fosta republica sovietica: Nikolai Patrusev a fost contestat

09:05, 07.04.2024 - Ministerul de Externe din Tadjikistan, fosta republica sovietica din Asia Centrala, a respins sambata o declaratie facuta de un inalt oficial rus din domeniul securitatii potrivit careia ambasada Ucrainei de la Dusanbe, capitala tadjika, ar fi recrutat mercenari pentru a lupta impotriva Rusiei in Ucraina,…


Ce parere ai despre aceasta stire?