Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou record Guiness. Cel mai mare obiect pirotehnic din lume a fost detonat

Publicat:

Un obiect pirotehnic gigant a fost detonat in statul american Colorado, stabilind un nou record Guiness, informeaza digi24.ro.Recordul a fost stabilit prin detonarea unui obiect pirotehnic care cantarește aproape 1,3 tone și masura 1,6 metri.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Istvan Kovacs distrus de cehi dupa ce a batut recordul de cartonașe acordate! Capitanul Cehiei a rabufnit: „A fost atat de increzut”

10:55, 27.06.2024 - Thomas Soucek, capitanul Cehiei, i-a adresat cuvinte dure arbitrului roman Istvan Kovacs dupa Cehia - Turcia, scor 1-2. Istvan Kovacs a batut recordul de cartonașe acordate intr-un meci, 20 (18 galbene și 2 roșii) și s-a aflat in centrul controverselor la finalul meciului. Istvan Kovacs, foto: Imago…

Orașul care ii platește pe oamenii fara adapost cu 1.000 de dolari pe luna. Intr-un an, aproape jumatate dintre ei și-au gasit locuințe

07:05, 23.06.2024 - Peste 800 de locuitori ai orașului Denver din Colorado care nu aveau adapost au primit 1.000 de dolari pe luna timp de un an și aproape jumatate dintre ei au reușit sa iși gaseasca locuințe, iar o parte dintre participanții acestui program au acum joburi stabile, potrivit Business Insider.

Un mastiff englez a stabilit recordul pentru cel mai greu ciine

22:36, 06.06.2024 - Un mastiff englez de 125 de kilograme a stabilit recordul pentru cel mai greu ciine din Cehia. Urias are o talie impresionanta cu adevarat, iar trasaturile specifice rasei il transforma intr-un animal de companie special, care atrage atenția. Urias este ciinele Helenei Kalasova din Letovice, iar joi…

O femeie a cucerit Everestul in 14 ore și 31 de minute

23:15, 23.05.2024 - Alpinista nepaleza Funjo Lama a batut joi cu unsprezece ore recordul feminin de ascensiune a celui mai inalt munte din lume. Ada Tsang Yin-hung din Hong Kong deținea recordul din 2021, cu 25 de ore și 50 de minute. Succesul lui Lama a coincis cu moartea unui alpinist kenyan pe Everest, conform Mediafax.

Cel mai periculos obiect de pe Pamant: daca cineva sta cinci minute in fața lui, ar muri doua zile mai tarziu

08:10, 19.05.2024 - Un rest de la dezastrul de la centrala Cernobil,  numit „Piciorul de elefant”, este atat de periculos, ca doar cinci minute petrecute in apropierea sa sunt mortale. Cu alte cuvinte, putem spune ca acesta este cel mai periculos obiect de pe pamant.

Armand Duplantis caștiga proba de saritura cu prajina la reuniunea din China! Recordul mondial se menține

17:10, 27.04.2024 - Atletul suedez Armand Duplantis s-a impus in proba de saritura cu prajina din cadrul reuniunii de la Suzhou, oras de la periferia Shanghai (China), etapa din cadrul circuitului Ligii de Diamant, dar fara sa-si imbunatateasca recordul mondial stabilit in urma cu o saptamana la 6,24 m, informeaza AFP.

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, inainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenta din acest sezon

12:25, 20.04.2024 - Fanii au luat cu asalt casele de bilete, inaintea derby-ului dintre FCSB si Rapid. Ultimele tichete au fost puse astazi in vanzare, la Arena Nationala, iar suporterii au stat la coada pentru a prinde unul. FCSB va primi vizita celor de la Rapid, in derby-ul etapei a zecea din play-off. Partida se va…

Clasamentul ATP: Recordul lui Novak Djokovic și revenirea „din iad” a unui finalist de Grand Slam

10:00, 08.04.2024 - ​Novak Djokovic a inceput saptamana cu numarul 420 in fruntea clasamentului ATP, sarbul devenind și cel mai in varsta lider mondial din istoria circuitului. Un salt important a fost realizat de Matteo Berrettini, italianul reușind sa caștige primul sau titlu dupa 655 de zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?