Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou atac armat la școală, în SUA! Bilanț dramatic: cel puțin șapte morți – VIDEO

Publicat:

O femeie de 28 de ani a ucis luni trei copii și trei adulți intr-o școala creștina privata din Nashville, Tennessee, inainte ca poliția sa o omoare. Inarmata cu cel putin doua pusti semiautomate si un pistol, atacatoarea a intrat in sediul școlii pe o usa secundara si a tras numeroase focuri de arma in […] The post Un nou atac armat la școala, in SUA! Bilanț dramatic: cel puțin șapte morți - VIDEO first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sora lui Barack Obama, printre protestatarii din Kenya imprastiati cu gaze lacrimogene. Cel putin cinci morti si zeci de raniti

23:10, 25.06.2024 - Auma Obama, sora vitrega a fostului președinte american Barack Obama, s-a aflat printre protestatarii afectati de gazele lacrimogene folosite de forțele de ordine impotriva manifestanților din fața Parlamentului de la Nairobi.

Focuri de arma intr-un magazin din Arkansas: cel puțin doi morți și mai mulți raniți

23:25, 21.06.2024 - Un incident sangeros s-a petrecut vineri, 21 iunie, in orașul Fordyces, statul Arkansas. Cel puțin doua persoane au murit și alte cateva au fost ranite, dupa ce un barbat a deschis focul intr-un magazin Mad Butcher, relateaza NBC News.

Israelul a atacat cu rachete o școala a ONU din Gaza, unde susține ca era o baza Hamas. 27 de morți de zeci de raniți

08:55, 06.06.2024 - Armata israeliana a revendicat un atac aerian din timpul nopții asupra unei școli a agenției ONU pentru refugiații palestinieni din Fașia Gaza. Lovitura de precizie - spun israelienii - a avut ca ținta baza Hamas care s-ar fi aflat in acea cladire. Sunt cel puțin 27 de morți și zeci de raniți, potrivit…

Tragedie in Republica Ceha: Cel puțin patru morți și zeci de raniți in urma unui accident feroviar VIDEO

07:00, 06.06.2024 - Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte cateva zeci sunt ranite intr-o coliziune dintre un tren de pasageri și un convoi de marfuri din centrul Republicii Cehe, miercuri seara, informeaza serviciile de salvare, potrivit AFP.

Doi morti si zece raniti dupa un atac cu cutitul la o scoala primara din China

13:45, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul, produs luni, la orele pranzului, la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, au anuntat autoritatile locale, citate de Xinhua.

Bilanț inundatii in Indonezia: 50 de morti si 27 de disparuti

11:25, 14.05.2024 - Inundatiile si scurgerile de lava rece provenite de la un vulcan situat pe insula Sumatra, in vestul Indoneziei, au cauzat 50 de decese si 27 de persoane disparute, potrivit unui nou bilant oficial publicat marti, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Masacru la o petrecere din Memphis

11:05, 21.04.2024 - Cel puțin doua persoane au fost ucise si alte șase au fost ranite dupa ce au fost impușcate in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis, din statul american Tennessee, relateaza SkyNews. Cel puțin doi suspecti sunt cautati de autoritați, a anunț

(VIDEO) Cel puțin 2 morți și 14 raniți la o petrecere din Memphis

10:26, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise și cel puțin alte 14 au fost ranite la petrecere de bloc in Memphis, Tennessee, sambata seara, a anunțat poliția.Trei dintre cei raniți au fost duși la spitale in stare critica, iar alți 11 au ajuns la spitale cu vehicule private, potrivit Departamentului de Poliție din Memphis.…


Ce parere ai despre aceasta stire?