Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un moldovean reţinut la Moscova: Încerca să intre într-o staţie de metrou cu un lansator de grenade

Publicat:

Un cetațean al R. Moldova, de 32 de ani a fost retinut la Moscova în timp ce încerca sa intre într-o statie de metrou cu un lansator de grenade, informeaza lifenews.ru.

Barbatul a afirmat ca este curier si ca nu stia ce transporta, însa nu a putut spune la ce companie activeaza. Totodata, s-a stabilit ca individul are viza de resedinta în orasul Electrostal.

Politia din Moscova afirma însa ca arma nu reprezinta un pericol, deoarece era doar o macheta, totusi acesta era încarcata cu o grenada, care ar putea exploada.


sursa:…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Un moldovean a incercat sa intre un țara cu un Range Rover de 100.000 de euro la o zi dupa ce Franța a dat mașina in urmarire

12:25, 05.06.2024 - Politistii de frontiera din punctul Borș I au depistat, in timpul unui control, un cetațean din R. Moldova, care a incercat sa intre in tara cu un autoturism cautat de autoritatile din Germania, estimat la aproximativ 100.000 de euro, informeaza Poliția de Frontiera.

VIDEO Un manelist și-a rupt amanta in bataie, langa o stație Peco! Poliția l-a reținut rapid!

10:10, 01.06.2024 - Un manelist și-a pierdut total cumpatul in timp ce era in mașina cu amanta. Nu se știe exact de la ce s-au luat cei doi, insa femeia a primit o bataie sora cu moartea de la iubit. A avut noroc ca se afla in proximitatea unei benzinarii și a reușit sa ceara ajutor!

NATO antreneaza Chisinaul intr-o confruntare militara cu Moscova si Minskul, avertismentul șefului FSB

11:20, 24.05.2024 - NATO incearca sa tarasca Moldova intr-o confruntare militara cu Rusia si Belarusul, a avertizat vineri directorul Serviciului Federal de Securitate al Federatiei Ruse (FSB), Aleksandr Bortnikov, potrivit agentiei oficiale TASS. „Cum functioneaza instrumentele de control extern, vedem pe exemplul Moldovei.…

VIDEO Un moldovean a fost reținut in timpul protestelor violente din Georgia: bataie cu Poliția langa Parlament

15:26, 13.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova a confirmat reținerea unui cetațean al țarii la un protest din Georgia."In timpul protestelor din Georgia, un cetațean al Republicii Moldova a fost reținut.

Ce spune premierul moldovean despre ,,caraușii de bani” ai oligarhului fugar Ilan Șor

14:01, 24.04.2024 - Premierul Dorin Recean declara ca este ,,cinic sa utilizezi batranii in calitate de transportatori de bani in numerar” cu referire la susținatorii lui Ilan Șor care s-au intors recent de la Moscova, iar asupra lor sau in bagaje au fost depistate sume mari de bani de structurile de drept.

Un moldovean, reținut in timp ce aștepta un ucrainean care trecea inot Nistrul: Urma sa il cazeze pentru 2000 de dolari

15:30, 19.04.2024 - Un moldovean banuit in organizarea migrației ilegale a fost reținut in flagrant in zona frontiera. Barbatul ar fi organizat pentru un cetațean ucrainean migrarea ilegala din Ucraina in R. Moldova, inclusiv urmau sa asigure și șederea temporara in țara noastra.

Tanarul care a gonit cu poliția dupa el in Radauți, reținut in arest pentru o ...

14:35, 12.04.2024 -  Tanarul in varsta de 21 de ani, din Milișauți, care in urma cu cateva zile nu a oprit la semnalul polițiștilor din Radauți și s-a angajat intr-o urmarire pe mai multe strazi, a ajuns in arest, reținut 24 de ore, dupa ce probele biologice au indicat alcoolemia mare din sange.Probele de sange au ...

(video) Zece ucraineni au achitat 80 de mii de euro pentru a intra in Moldova, dar au fost prinși: Organizatorul, reținut la 500 metri de frontiera

20:55, 29.03.2024 - Angajații Poliției de Frontiera au raportat un caz de trecere ilegala a frontierei moldo-ucrainene, cu documentarea a 10 cetațeni din Ucraina. Incidentul a avut loc in data de 24 martie, in zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontiera Ocnița.


Ce parere ai despre aceasta stire?