Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un model britanic de 38 de kilograme a murit in somn

Publicat:


Tanara, , suferea de anorexie si bulimie. Aceasta a murit in somn, dupa ce corpul ei fragil, de doar 38 de kilograme, n-a mai rezistat.

a pozat pentru diverse reviste glossy inca de la varsta de 12 ani, ajungand sa castige peste 100 de lire per sedinta. Dupa varsta de 16 ani, a inceput sa sufere de tulburari de alimentatie nemai putand lucra.

Parintii fetei sunt foarte socati de cele intamplate, ei nefiind cu ea in momentul tragediei. Bethany a murit in casa bunicilor.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scriitorul și medicul psihiatru Ion Vianu a murit la varsta de 90 de ani

17:35, 20.06.2024 - Ion Vianu, medic psihiatru si scriitor, disident si colaborator la Radio Europa Libera inainte de 1989, a murit la Morges, in Elvetia, la varsta de 90 de ani, a anuntat pe Facebook nepotul sau, Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii.

Tragedie in Baia Mare: Un barbat in varsta de 40 de ani a murit strivit de un motostivuitor intr-un accident șocant

13:35, 10.06.2024 - Tragedie in Baia Mare: Un barbat in varsta de 40 de ani a murit strivit de un motostivuitor intr-un accident șocant La data de 10 iunie a.c., la ora 09.52, reprezentanții unei societați comerciale au sesizat Poliția municipiului Baia Mare cu privire la faptul ca un angajat in varsta de 40 ani, in timp…

Ultima ora - Un bebeluș de numai o luna a murit la Spitalul Targu Jiu: Parinții l-au adus in stop respirator

12:56, 22.05.2024 - Un sugar in varsta de o luna a murit, miercuri, la Spitalul Judetean Targu Jiu, cadrele medicale anuntand Politia si DSP Gorj. Copilul a fost adus de familie in stop cardio-respirator si nu a raspuns manevrelor de resuscitare.

O buzoianca de 42 de ani a murit dupa ce a cazut de la etaj

10:20, 09.05.2024 - UPDATE: Poliția a confirmat faptul ca ancheteaza moartea suspecta a unei femei in varsta de 42 de ani, survenita prin precipitare, menționand insa ca, in prezent, este audiata persoana care se mai afla in casa cu victima in momentul producerii tragediei. ȘTIREA INIȚIALA: O buzoianca in varsta de 42 …

Cine este tanarul in varsta de 27 de ani, ucis pe o strada din Suceava! La locul accidentului, prietenii lui au facut un altar de flori si lumanari / FOTO

12:45, 02.05.2024 - Potrivit declarațiilor facute de prietenii tanarului care a murit dupa ce a fost spulberat de o mașina pe o șosea din Suceava, victima și șoferul se cunosteau. Barbatul care a murit ar fi participat la o petrecere care s-ar fi ținut in locuința celui care l-a accidentat mortal.

Doliu in lumea teatrului din Romania. Actorul Constantin Cojocaru a murit la varsta de 78 de ani

16:15, 13.04.2024 - Intr-o zi de 13, lumea teatrului din Romania a intrat in doliu. Actorul Constantin Cojocaru a murit la varsta de 78 de ani. Anunțul a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon, locului caruia i-a dedicat o mare parte a carierei sale. Colegii de breasla ii plang dispariția artistului care spunea ca…

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.


Ce parere ai despre aceasta stire?