Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un miliardar clujean a murit înecat în Costa Rica. Era unul dintre veteranii industriei crypto

Publicat:


era un antreprenor miliardar care a crescut la Cluj, dar a trait în SUA, Mexic, Costa Rica și Egipt


Începând din anul 2012, miliardarul a scris despre criptomonede, el fiind totodata un investitor și cercetator, unul dintre veteranii industriei crypto.

El a fondat unul dintre primele servicii de tranzacționare de Bitcoin. susținea ca el era singura persoana care a deținut un milion de Bitcoin.


A murit înecat în Costa Rica

Milionarul a fost gasit…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie pe litoral! Un tanar de 20 de ani a murit, dupa ce s-a inecat. Un alt cadavru a fost gasit in Eforie Nord

12:35, 06.07.2024 - Tragedie uriașa pe litoral! Acest weekend a inceput cu doua descoperiri haluicinante! Un tanar de 20 de ani a murit, dupa ce s-a inecat. La scurt timp, cadavrul unei alte persoane a fost gasit pe șosea, in Eforie Nord. Polițiștii fac cercetari pe litoral.

Un tanar de 20 de ani, din Buzau, a murit inecat la Costinesti

11:30, 06.07.2024 - Un tanar de 20 de ani, din Buzau, a murit inecat sambata in statiunea Costinesti.Potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta, la fata locului s-au deplasat doua echipaje medicale, de la SMURD si SAJ.

Canicula face victime in Timiș. Inca un baiat a murit inecat

17:55, 20.06.2024 - Tinerii care cauta sa se racoreasca din cauza temperaturilor foarte ridicate iși pun viața in pericol. Un baiat in varsta de doar 13 ani a murit dupa ce s-a inecat in canalul Aranca, in localitatea timișeana Sannicolau Mare. „La data de 20 iunie, in jurul orei 09:52, polițiștii orașului Sannicolau Mare…

El este Robert, tanarul care a murit inecat in Olt. Și-a gasit sfarșitul la 21 de ani / FOTO

10:46, 16.06.2024 - Robert, in varsta de 21 de ani, a avut parte de un sfarșit tragic. Tanarul a murit inecat in apele raului Olt. Apropiații trec prin clipe foarte grele din cauza pierderii. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Un turist a murit electrocutat intr-o cada cu hidromasaj

01:06, 15.06.2024 - Un turist american in varsta de 43 de ani a fost electrocutat intr-o cada cu hidromasaj din cauza unei probabile defecțiuni electrice. S-a intamplat in stațiunea Sonoran Sea din Puerto Penasco, statul Sonora, Mexic, la granița cu SUA.

Un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, in fața unui magazin alimentar din Suceava

13:45, 11.06.2024 - Tragedie intr-o comuna din Suceava. Un barbat a murit sub ochii localnicilor, dupa ce s-a inecat cu mancare. Victima se afla pe terasa unui local, cand a mușcat dintr-o bucata de carnat și s-a inecat. Doua femei, martore la incident, au sunat la 112 sa ceara ajutor. Cadrele medicale venite de urgența…

Tragedie in fotbalul romanesc! Jucatorul din Liga a 2-a a murit inecat in raul Olt

15:20, 02.06.2024 - CSM Slatina, formație din Liga 2, a oferit duminica o veste cumplita. Flavius Magraon, jucatorul sau, a decedat la 19 ani din cauza unui accident nefericit cu skijet-ul. Magraon era un atacant imprumutat in Liga 3, la Petrolul Potcoava, fiind chiar golgheter in sezonul 2023-2024. S-a inecat in raul…

A murit ”cel mai fericit caine din lume”. Cine nu-l cunoaște?

17:21, 24.05.2024 - A murit Kabosu, „a cazut intr-un somn adanc”, vineri dimineața, la varsta de 18 ani,  scrie Atsuko Sato, stapana lui, intr-o postare pe blog,scrie stiripesurse.ro. O educatoare de  la o gradinița din orașul japonez Sakura crede ”ca a fost cel mai fericit caine din lume”. Este cainele care a lansat o…


Ce parere ai despre aceasta stire?