Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un miliardar a murit în timpul operaţiei de mărire a penisului

Publicat:

, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii din domeniul comertului cu diamante, a murit la varsta de 65 de ani dupa ce a suferit un infarct in timpul unei operatii de marire a...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cutremurator! La doar 17 ani, a murit pe teren, in timpul meciului » Imagini cu puternic impact emoțional: „Concluzia investigațiilor este aceeași”

20:20, 01.07.2024 - Zhang Zhijie, un promițator jucator de badminton din China, in varsta de doar 17 ani, a murit subit, chiar in timpul meciului pe care-l disputa in cadrul Campionatelor Asiatice de Juniori din Indonezia. Scene profund tulburatoare s-au derulat in timpul meciului de badminton pe care Zhang Zhijie il disputa…

VIDEO. Cel puțin 550 de pelerini au murit in timpul marelui pelerinaj musulman de la Mecca

16:55, 19.06.2024 - Peste 550 de pelerini la hajj au murit in Mecca pe masura ce temperaturile au depașit 50°C. Cel puțin 320 dintre cei decedați sunt din Egipt, iar oficialii saudiți raporteaza ca au tratat peste 2.000 de persoane pentru stres termic, scrie The Guardian. *Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!…

Un tanar consilier local a murit la scurt timp dupa alegeri. „Nu și-a permis o pauza in timpul campaniei”

10:21, 12.06.2024 - Doliu in politica, in județul Hunedoara. Mircea Tat, un consilier local din Calan, a murit fulgerator la doar 40 de ani, a doua zi dupa alegerile locale. Unii dintre apropiații sai au susținut ca stress-ul din ultimele saptamani de campanie i-ar fi afectat starea de sanatate.

Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți din cauza turbulentelor puternice in timpul unui zbor Londra - Singapore

14:16, 21.05.2024 - Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra - Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație.

Condamnare pentru un roman care a vrut sa vanda o masina in Germania, dar clientul a murit in timpul drive testului

21:20, 01.05.2024 - Ghinion pur in cazul unui roman care a vrut sa vanda o mașina in Germania. Posibilul cumparator a murit in timpul unui test drive, mașina fiind condusa de romanul care nu deținea nicio diploma sau cunoștința in domeniu.

Doliu la Ialoveni. A murit directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu”: „Timpul ne fura oamenii dragi, dar niciodata amintirea lor”

18:45, 27.04.2024 - Anatol Postica, directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu” din Ialoveni, a decedat. Anunțul trist a fost facut de catre reprezentanții Primariei Ialoveni, care au venit cu un mesaj de condoleanțe familiei indurerate, dar și au anunțat ca, in legatura cu moartea acestuia, in orașul Ialoveni vor fi…

O femeie a murit dupa ce a stat 14 ani de coma, in urma unei operații de marire a sanilor

20:30, 25.04.2024 - O femeie a murit dupa ce a stat 14 ani de coma, in urma unei operații de marire a sanilor. In  2010, tanara pianista  a suferit o intervenție de augmentara mamara, dar ceva a mers prost și a ajuns in stare vegetativa.


Ce parere ai despre aceasta stire?