Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un mason de origine romana da cartile pe fata! Adevarul despre zona Bucegi te va pune pe ganduri!

Publicat:

, un mason de origine romana, de rangul 33 din a Scotiei si Irlandei a facut o serie de dezvaluiri despre zona Bucegi, care te pot pune pe ganduri serios. Cunoscuta de catre fenomenologi si de catre oamenii locului ca o zona de confluenta a unor energii tulburatoare, platoul Bucegilor a reprezentat un loc care multora le starnea teama. In anul 2006, , aflat pe patul de moarte, intr-un spital secret destinat elitei Lumii, a lasat mai multe scrieri despre tunelurile din Bucegi, o retea de galerii secrete care se pare ca duc catre un panou de siguranta…

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luiza Pozniak, femeia de origine romana care s-a inrolat in armata americana

19:01, 11.06.2024 - Luiza Pozniak, femeie de origine romana, a visat dintotdeauna la o viața in Statele Unite ale Americii. Și se pare ca este și adevarat: visele devin realitate. In urma cu ceva timp, Luiza s-a inrolat in armata americana. Crescuta intr-un mic oraș rural din sudul Romaniei, in apropierea Munților Carpați,…

Un val amenințator de imbolnaviri se extinde rapid intr-o țara cu o populație numeroasa de origine romana

16:55, 10.06.2024 - Autoritațile sanitare au emis o avertizare urgenta dupa ce un focar de infectare a dus la spitalizarea a zeci de persoane. Peste 100 de cazuri au fost confirmate pana acum, raspandite in diferite regiuni.

S-a aflat adevarul despre David Popovici! Sportivul roman da cartile pe fata. Marturia inotatorului

07:45, 06.06.2024 - S-a aflat adevarul despre David Popovici! Sportivul roman da cartile pe fata si vorbeste despre planul urias pe care il are. David Popovici s-a decis sa vorbeasca inaintea competitiei care ii poate marca intreaga cariera.

Fundasul de origine romana Flavius Daniliuc, in lotul Austriei pentru EURO 2024

20:26, 21.05.2024 - Selectionerul nationalei de fotbal a Austriei, germanul Ralf Rangnick, l-a inclus pe fundasul central de origine romana Flavius Daniliuc in lotul provizoriu de 29 de jucatori pentru EURO 2024, informeaza marti site-ul TuttoMercatoWeb, conform Agerpres.

EXCLUSIV Cum ar putea interveni europenii eficient in Ucraina. Expert american de origine romana: „Romania e un exemplu bun”

22:06, 20.05.2024 - Europenii ar trebui sa ia in considerare o implicare mai serioasa, chiar directa, in razboiul din Ucraina. Este mesajul expertei americane cu origini romane Olga Chiriac, care explica, pentru „Adevarul”, in ce condiții ar putea aliații sa intervina pe front și cum ar putea sa acționeze.

S-a aflat adevarul despre Gigi Becali! Dezvaluiri de ultima ora despre milionar. Un fost stelist a dat cartile pe fata

09:25, 12.05.2024 - S-a aflat adevarul despre Gigi Becali! Sunt dezvaluiri de ultima ora despre una dintre afacerile latifundiarului din Pipera.Un fost stelist l-a dat de gol pe seful celor de la FCSB si a spus ce se va intampla.Vezi AICI suma importanta de bani pe care o va castiga Gigi Becali...

Zsolt Csergo da carțile pe fața despre divorțul de Nicoleta Luciu. A vrut ca toata lumea sa afle adevarul de la el

12:20, 08.05.2024 - Zsolt Csergo a rabufnit și a facut primele declarații dupa ce s-a speculat ca este la un pas de a divorța de Nicoleta Luciu, mama celor patru copii ai sai. Cei doi sunt casatoriți de 12 ani și locuiesc impreuna la Miercurea Ciuc. Iata ce a declarat recent omul de afaceri! Zsolt Csergo, adevarul despre…

Finanțare de jumatate de milion EUR pentru un startup din UK co-fondat de un antreprenor de origine romana

18:01, 09.04.2024 - Un tanar de origine romana a fondat in UK, impreuna cu alți doi antreprenori, un startup de tehnologie financiara (fintech) care și-a asigurat acum o finanțare de aproape jumatate de milion de EUR.


Ce parere ai despre aceasta stire?