Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un magistrat francez l-a acuzat pe regizorul de film Benoit Jacquot de violarea a două actriţe

Publicat:
Un magistrat francez l-a acuzat pe regizorul de film Benoit Jacquot de violarea a două actriţe

Regizorul francez a fost acuzat de violarea a doua actrite, informeaza .Un magistrat francez l-a acuzat pe regizorul de film de violarea a doua actrite.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regizorul francez Benoit Jacquot, inculpat pentru violarea a doua actrite

10:20, 04.07.2024 - Regizorul Benoit Jacquot a fost inculpat miercuri pentru violarea actritelor Julia Roy, in 2013, si Isild le Besco, intre 1998 si 2000, cineastul fiind plasat sub control judiciar, transmite AFP, relateaza Agerpres.

Actor argentinian, condamnat la șase ani de inchisoare pentru violarea unei actrite, dupa 15 ani de la comiterea faptei

11:21, 13.06.2024 - Un celebru actor argentino-brazilian a fost condamnat luni la sase ani de inchisoare pentru violarea, in urma cu 15 ani, a unei actrite, la acea vreme minora, intr-un caz care a devenit emblematic pentru miscarea #MeToo din Argentina.

Feyenoord l-a transferat pe tanarul francez Chris-Kevin Nadje

23:21, 06.06.2024 - Clubul olandez Feyenoord Rotterdam a ajuns la un acord pentru transferul mijlocasului francez Chris-Kevin Nadje, de la Versailles, conform informatiilor publicate joi de cotidianul francez L’Equipe.

Un francez a fost arestat la Moscova pentru ca nu s-a inregistrat ca „agent strain”. Barbatul este acuzat de spionaj

23:00, 06.06.2024 - Un cetațean francez, care lucreaza pentru ONG-ul elvețian Centrul pentru Dialog Umanitar (HD) din Geneva, a fost arestat la Moscova, fiind acuzat de spionaj și ca nu s-a inregistrat ca „agent strain” in Rusia. Organizația a transmis joi ca barbatul este consilier pentru Rusia și Eurasia și a confirmat…

Europa sub privirea necruțatoare a unui artist: Semnele progresismului și ale razboiului

05:30, 22.05.2024 - Romania traieste intr-un simulacru democratic – observat de altfel si in alte tari – un stat hibrid in care presedintele trebuie sa fie ales si acceptat pentru a raspunde criteriilor impuse de partenerul strategic. Ceea ce urmareste U.E. este o forma de neo-colonialism supranational printr-un transfer…

Guvernul francez anunta noi masuri pentru a rezolva criza din sectorul agricol

10:35, 28.04.2024 - Guvernul francez a dat sambata publicitatii o serie de masuri suplimentare in favoarea agricultorilor, in speranta ca va incheia odata pentru totdeauna criza aparuta la inceputul anului.

Hugh Grant a ajuns la un acord in procesul cu tabloidul acuzat și de prințul Harry de violarea intimitații

15:51, 17.04.2024 - Actorul Hugh Grant a ajuns la un acord cu editorul tabloidului The Sun, in cadrul unui proces in care starul britanic si printul Harry - fiul cel mic al regelui Charles al III-lea i-au acuzat pe jurnalistii publicatiei ca au folosit detectivi privati pentru a-i intercepta ilegal telefonul si pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?