Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un incendiu masiv la o bază militară din Crimeea îi forțează pe ruși să evacueze 2000 de persoane VIDEO

Publicat:

Peste 2.000 de persoane au fost evacuate ca urmare a unui incendiu izbucnit la o baza militara de antrenament din Crimeea, districtul Kirovske. De asemenea, a fost inchisa o autostrada din apropiere, a declarat guvernatorul Crimeei, susținut de Moscova.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia susține ca a doborat 33 de drone aeriene și 10 drone marine lansate de ucraineni spre Crimeea

09:31, 18.07.2024 - Ministerul rus al Apararii a afirmat joi ca a doborat in timpul noptii de miercuri spre joi 33 de drone aeriene ucrainene deasupra Crimeei, precum si zece drone marine ce se indreptau spre peninsula anexata de Moscova in 2014.

Atac masiv al Ucrainei asupra Peninsulei Crimeea. Apararea rusa a doborat peste 40 de drone ucrainene

09:00, 18.07.2024 - Ministerul rus al Apararii a afirmat joi ca a doborat, in timpul noptii de miercuri spre joi, 33 de drone aeriene ucrainene deasupra Crimeei, precum si zece drone navale ce se indreptau spre peninsula anexata de Moscova in 2014.

Atac masiv asupra Rusiei. Ucrainenii au lansat zeci de drone in Briansk și Crimeea. 22 au fost doborate de apararea rusa

11:11, 15.07.2024 - Ucrainenii au lansat 22 de drone in vestul teritoriului rus si in Crimeea, in timpul noptii de duminica spre luni, a anuntat Ministerul Apararii de la Moscova, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Rusia promite represalii impotriva SUA pentru atacul Ucrainei cu rachete ATACMS asupra Crimeei

21:41, 24.06.2024 - Moscova a acuzat Statele Unite pentru atacul cu rachete asupra Sevastopolului ce a avut loc duminica și a avertizat Washingtonul ca vor fi ”consecințe”. Pe fondul celor mai puternice atacuri ruse asupra infrastructurii energetice a Ucrainei, Kievul a lovit baza militara rusa de la Sevastopol (Crimeea),…

Atac cu rachete al Ucrainei asupra Crimeei ucide 2 persoane și ranește 22: guvernatorul numit de Moscova

15:30, 23.06.2024 - Un atac cu rachete al Ucrainei asupra Sevastopolului, pe peninsula Crimeea anexata de Rusia, a ucis duminica, 23 iunie 2024, doua persoane, inclusiv un copil de doi ani, și a ranit 22 de persoane, a declarat guvernatorul orașului numit de Moscova. Sevastopol, un oraș portuar la Marea Neagra și baza…

Atac ucrainean masiv cu 100 de drone asupra portului Novorossiysk, asupra Crimeei și a unei rafinarii din Rusia VIDEO

11:46, 17.05.2024 - Ucraina a lansat in noaptea de joi spre vineri un atac masiv asupra unor instalații petroliere din Crimeea ocupata și din regiunile din sud-vestul Rusiei, Kremlinul susținand ca a neutralizat peste 100 de drone aeriene și navale, relateaza AFP și Kyiv Independent.

Fostul bodyguard al lui Putin a ajuns șef peste industria militara rusa: el a jucat un rol cheie in operațiunea 'omuleților verzi' din Crimeea

20:40, 14.05.2024 - Alexei Dyumin, in calitate de asistent al președintelui rus Vladimir Putin, va supraveghea complexul militar-industrial și se va ocupa, de asemenea, de sport și de Consiliul de Stat, a declarat secretarul de presa al șefului statului, Dmitri Peskov.

Moscova anunța o riposta 'devastatoare' daca Ucraina va lovi podul din Crimeea

21:10, 03.05.2024 - Oricarui atac ucrainean susținut de Occident impotriva podului din Crimeea sau a Crimeei insasi i se va raspunde puternic de catre Rusia, a declarat vineri purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citata de Reuters, conform Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?