Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un general ucrainean dezvăluie unde încearcă Rusia să străpungă apărarea ucraineană

Publicat:

Rusia urmareste sa strapunga apararea ucraineana in sectorul Kupiansk-Liman al liniei frontului din nord-estul Ucrainei, dupa o crestere brusca a luptelor in aceasta zona, a declarat luni comandantul fortelor terestre ucrainene, , relateaza Reuters, citat de news.ro.

O inregistrare video difuzata de fortele terestre il arata pe generalul intalnindu-se cu trupele intr-un loc neidentificat din padure si il citeaza spunand ca luptele din sectorul Kupiansk-Liman din nord-estul tarii s-au "intensificat semnificativ".

"Inamicul se pregateste, se pregateste serios…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia ataca dezlanțuit capitala Ucrainei: Sirele au sunat ore intregi la Kiev

07:00, 12.06.2024 - Rusia a lansat, miercuri dimineata, un atac cu rachete si drone asupra Kievului, informatiile preliminare aratand ca nu au existat raniti sau pagube in capitala ucraineana, a anuntat armata ucraineana, transmite Reuters, informeaza News.ro. AIR RAIDS CONTINUE. KIEV BEING PUMMELED.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Rusia se pregateste sa deschida inca un front in nordul Ucrainei

03:36, 29.05.2024 - Rușii fac pregatiri pentru deschidera unui nou front in nordul Ucrainei, a declarat ministrul ucrainean al apararii, Rustem Umerov, pentru Reuters. La mai mult de 27 de luni dupa lansarea invaziei in Ucraina, Rusia isi suplimenteaza desfasurarea de efective si echipamente pe front, spune ministrul ucrainean,…

Volodimir Zelenski, nemultumit ca ajutorul occidental pentru Ucraina vine prea lent

21:05, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev, informeaza Agerpres.Zelenski a descris livrarea de ajutor militar, in special de…

Rusia a lansat o ofensiva terestra in nord-estul Ucrainei. Armata ucraineana: primele atacuri au fost respinse, luptele continua

15:21, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat „sa strapunga liniile de aparare” ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Rusia anunța ca a mai cucerit o localitate din estul Ucrainei

16:15, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters, potrivit Agerpres. 

Rusia forțeaza nota chiar de Paște și anunța cucerirea unei noi localitati in estul Ucrainei

14:30, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters.

Kremlinul pregatește riposta dupa noul ajutor american pentru Ucraina: Ce se va intampla daca ucrainenii vor primi rachete ATACMS

15:05, 24.04.2024 - Kremlinul a declarat miercuri ca Rusia isi va extinde si mai mult "zona-tampon" din interiorul Ucrainei, daca Kievul primeste de la Statele Unite rachete ATACMS cu raza de actiune mai lunga, care ii permit sa loveasca mai adanc in interiorul Rusiei, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Rusia a lansat 20 de drone asupra Ucrainei pe timpul nopții. Apararea aeriana ucraineana anunța ca le-a distrus pe toate

09:51, 09.04.2024 - Fortele aeriene ale armatei ucrainene au distrus in noaptea de luni spre marti toate cele 20 de drone Shahed cu care Rusia a atacat Ucraina, a anuntat pe Telegram comandantul fortelor aeriene, Nikolai Olesciuk, relateaza Ukrainskaia Pravda, potrivit News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?