Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fotoliu şi două steaguri din biroul lui JFK, vîndute la licitaţie pentru peste 500.000 dolari

Publicat:

Un fotoliu care i-a apartinut presedintelui JF Kennedy, de la , precum si doua steaguri care i-au decorat biroul, au fost achizitionate la licitatie de un colectionar pentru suma de peste 500.000 de dolari, conform unui comunicat al casei de licitatii Heritage din , transmite AFP.

Cele doua steaguri, un drapel american si unul cu insemnele prezidentiale, au fost cumparate pentru suma de 425.000 de dolari, de patru ori mai mult decat suma estimata initial. Fotoliul a fost cumparat pentru 87.500 de dolari, cu 37.500 de dolari mai mult decat pretul estimat.

Aceste…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Rochii care i-au apartinut printesei Diana, scoase la licitatie in California

17:55, 26.06.2024 - Admiratorii printesei Diana, decedata in anul 1997, vor avea sansa sa-si ofere un strop de eleganta odata cu vanzarea la licitatie a unei vaste colectii de tinute si accesorii de moda programata joi in California, informeaza AFP.

Condamnarea care l-ar putea propulsa la Casa Alba. Au explodat donațiile pentru campania lui Donald Trump

20:30, 31.05.2024 - Condamnarea lui  Donald Trump  de catre juriul din New York a declanșat reacții diverse. In timp ce adeversarii sai au sarbatorit, susținatorii sai s-au mobilizat iar donațiile pentru campania electorala au explodat. Donald Trump a anuntat ca va face apel la verdictul condamnarii sale: „Daca imi pot…

Un tablou al pictorului Claude Monet, vandut cu 35 de milioane de dolari la licitatiile de primavara de la New York

12:05, 16.05.2024 - Un tablou pe panza al pictorului impresionist francez Claude Monet a fost vandut miercuri seara cu aproape 35 de milioane de dolari la o licitatie organizata la New York, a anuntat casa Sotheby's, relateaza AFP.

Elevii cu deficiența de vedere din Cluj au realizat obiecte de arta care vor fi scoase la licitație

11:15, 10.05.2024 - Cațiva elevi ai Liceului Special pentru Deficienți de Vedere din Cluj-Napoca au realizat obiecte de arta care vor fi scoase la licitație pentru o strangere de fonduri ce are ca scop dotarea liceului cu 6 mașini speciale de scris.

Donald Trump promite cea mai mare deportare de migranti din istorie, daca se va intoarce la Casa Alba: „Nu avem de ales”

17:30, 02.05.2024 - Candidat republican la scrutinul din acest an și fost președinte al SUA, Donald Trump, a promis miercuri ca va face „cea mai mare deportare" de migranti din istoria tarii daca se va intoarce la Casa Alba, pentru ca altfel migrantii „vor distruge tara", informeaza EFE, citata de Agerpres.„Sa permiti…

Un exemplar dintr-o revista veche de benzi desenate, vandut la licitație cu 6 milioane de dolari

19:05, 05.04.2024 - Un exemplar in stare perfecta al primului numar al revistei Action Comics, in care Superman si-a facut prima aparitie in 1938, a fost vandut la o licitatie organizata joi, de Heritage Auctions in Dallas, cu pretul record de 6 milioane de dolari (5,5 milioane de euro). Pana acum, nicio carte de benzi…


Ce parere ai despre aceasta stire?