Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fenomen ciudat ia amploare în SUA: americanii posesori de arme trag în dronele care fac livrări

Publicat:
Un fenomen ciudat ia amploare în SUA: americanii posesori de arme trag în dronele care fac livrări

Comercianții cu amanuntul au trebuit sa rezolve o lista lunga de provocari tehnologice, de reglementare și comerciale pentru a putea oferi livrari cu drone. Dar, in ultima perioada a aparut un alt pericol greu de prevazut: posesorii de arme din SUA. In ultimul episod, șeriful din a declarat saptamana trecuta ca a recunoscut ca a impușcat o drona Walmart cu un pistol de 9 mm in timp ce aceasta zbura in apropierea casei sale din Florida, scrie Insider.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Livrarile cu dronele puse in pericol de americanii care le impușca

11:41, 02.07.2024 - In ultima perioada, pentru dronele comerciale care fac livrari de marfa a aparut un pericol greu de prevazut: posesorii de arme din SUA. In ultimul episod, șeriful din Lake County a declarat saptamana trecuta ca Dennis Winn a recunoscut ca a impușcat o drona Walmart cu un pistol de 9 mm in timp ce aceasta…

Fenomen ciudat in Europa. De ce dispar vrabiile!

08:56, 19.06.2024 - Vrabiile sunt din ce in ce mai rare in orașe și chiar in unele zone rurale. Acest declin nu este un fenomen izolat, ci reprezinta o tendința globala. Exista mai multe teorii care incearca sa explice dispariția treptata a vrabiuțelor din Europa. Unde au plecat vrabiile? Cele mai multe dintre aceste teorii…

Dispar vrabiile! Fenomenul ciudat care ia amploare in intreaga Europa

03:36, 19.06.2024 - In ultimele decenii, a devenit evidenta o schimbare semnificativa: vrabiile sunt din ce in ce mai rare in orașe și chiar in unele zone rurale. Acest declin nu este un fenomen izolat, ci reprezinta o tendința globala.Cauzele acestui fenomen alarmant nu sunt in intregime clare.

Fenomen ciudat pe piața imobiliara din Romania: Ce se intampla cu prețurile apartamentelor

00:10, 05.06.2024 - Preturile apartamentelor din orasele mari a continuat sa creasca in acest an si au ajuns in unele cazuri la valori record, cu majorari an la an de 18% in Brasov, 11% in Bucuresti, 10% in Cluj sau 8,7% in Timisoara, arata o analiza imobiliare.ro, scrie Ziarul Financiar.

Condamnarea lui Trump, o capcana intinsa democraților?

08:35, 01.06.2024 - Nu obișnuiesc sa-mi dau cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosc in profunzime, dar condamnarea fostului președinte american Donald Trump seamana cu o execuție publica de tip stalinist, sentința “vinovat” fiind un act de poliție politica! Nu judec vinovația sau nevinovația principalului candidat…

Un fenomen de susținere pentru Donald Trump a luat amploare vineri: steaguri americane arborate cu susul in jos

04:40, 01.06.2024 - Steaguri americane arborate cu susul in jos au aparut vineri in fața caselor și pe rețelele de socializare in sprijinul lui Donald Trump, dupa ce un juriu din New York a dat un verdict istoric de vinovație impotriva fostului președinte republican, scrie Rador Radio Romania.

Fenomen ciudat in Germania: studenții pleaca masiv sa studieze in alte țari, inclusiv in Romania

18:45, 26.04.2024 - Fiecare al 12-lea student german la medicina alege sa studieze mai degraba in strainatate, nu in Germania. Majoritatea merg in Austria,Ungaria, Romania dar și Bulgaria intra in calculele multora dintre ei. Care sunt motivele?

Ucraina lanseaza un apel la crearea de interceptoare care sa doboare dronele de supraveghere rusești

18:40, 05.04.2024 - Ucraina intenționeaza sa construiasca drone interceptoare cu ajutorul carora ar putea dobori drone de supraveghere rusești intr-o maniera economica, ceea ce i-ar permite sa-și conserve rachetele de aparare aeriana, relateaza Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?