Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un elicopter al armatei americane a aterizat pe un câmp, la Siret, lângă graniţa cu Ucraina

Publicat:

Mai multi militari americani si-au facut aparitia in , judetul Suceava, in dupa-amiaza zilei de miercuri, 16 februarie. Patru dintre ei au fost preluati de un elicopter Blackhawk. Aparatul de zbor a aterizat pe un camp.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA nu mai limiteaza utilizarea armelor americane la ținte rusești langa Harkov

14:40, 21.06.2024 - Ucraina poate folosi arme furnizate de SUA pentru a lovi in interiorul Rusiei forte ruse care trag asupra trupelor ucrainene, și nu doar pe teritoriul rus din apropierea regiunii ucrainene Harkov, a afirmat joi Pentagonul, transmite Reuters.

VIDEO Rusia a inceput exercitii nucleare tactice langa granița cu Ucraina

19:46, 21.05.2024 - Armata Rusiei a anuntat marti ca a inceput in apropiere de Ucraina exercitii militare privind utilizarea armelor nucleare tactice, exercitii ordonate la inceputul lunii mai de presedintele Vladimir Putin, dand asigurari ca este vorba despre un raspuns la "amenintarile" occidentale, relateaza AFP si…

UPDATE O nava cu 11 marinari la bord s-a scufundat langa Sfantu Gheorghe. Un elicopter al armatei cauta trei persoane disparute

16:45, 18.05.2024 - Un elicopter IAR 330 Puma, din dotarea Forțelor Aeriene Romane, executa sambata, o misiune de cautare pe mare a posibililor supraviețuitori ai echipajului navei scufundate, sambata dimineața, in Marea Neagra.

Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince

22:30, 23.04.2024 - Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince - prima aeronava care ajunge aici de cand aeroportul international a fost inchis la 4 martie, din cauza atacurilor bandelor criminale, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Zelenski, escortat de Politia Romana pe strazile din Suceava. Presedintele Ucrainei a trecut granita prin Vama Siret VIDEO

15:21, 13.04.2024 - Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, a tranzitat Suceava pentru a reveni in Ucraina dupa ce a participat la intrunirea Initiativei celor Trei Mari. Presedintele ucrainean a aterizat in Romania si a trecut prin Vama Siret insotit de o coloana oficiala.

Volodimir Zelenski a aterizat la Suceava. Coloana oficiala a fost filmata - VIDEO

19:55, 12.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ajuns joi seara, de la Vilnius, unde a participat la o intrunire a Inițiativei celor Trei Mari, la Suceava, de unde a fost preluat de o coloana oficiala și a mers spre Ucraina prin PTF Siret, relateaza newsbucovina.ro.

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a aterizat joi seara la Suceava și a tranzitat ...

12:50, 12.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a aterizat joi seara pe Aeroportul Internațional "Ștefan cel Mare" din Suceava și a tranzitat județul spre Ucraina. Volodimir Zelenski a participat in cursul zilei de joi la a IX-a editie a Summitului Inițiativei celor Trei Mari (I3M) care a ...

Fragmente de drona au fost gasite in sudul Republicii Moldova, langa granița cu Ucraina

18:45, 04.04.2024 - Fragmente ale unei drone au fost gasite in Republica Moldova pe teritoriul raionului inveciat cu regiunea Odesa din Ucraina, se anunta pe site-ul Poliției de Frontiera a Republicii Moldova, informeaza Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?