Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un doctor afirmă că ar trebui permisă uciderea unui bebeluş nedorit sau cu dizabilităţi

Publicat:

Doctorii ar trebui sa aiba dreptul sa ucida un nou-nascut daca acesta are dizabilitati sau daca mama lui nu îl doreste sau nu îl poate întretine, afirma doctorul , filosof si expert în etica medicala, relateaza , în editia electronica.

considera ca un bebelus nu este o persoana reala, astfel ca daca ar fi ucis în primele zile dupa nastere ar fi aproape la fel ca un avort.

Chiar si un bebelus sanatos ar trebui sa poata fi ucis, daca mama decide ca nu îsi poate…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj INSCOP: Peste jumatate dintre romani iși doresc ca viitorul președinte al Romaniei sa fie independent 

08:55, 03.07.2024 - Peste jumatate dintre romani sunt de parere ca viitorul presedinte al Romaniei ar trebui sa fie un lider politic independent de partidele politic, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Acelasi sondaj mai releva ca 38,7 % dintre romani cred ca acesta ar trebui sa fie reprezentantul…

Negocierile privind data alegerilor prezidențiale: Radu Oprea afirma ca „nu ar trebui sa aiba loc”

08:30, 26.06.2024 - Radu Oprea susține ca discuțiile despre stabilirea datei alegerilor prezidențiale nu ar trebui sa aiba loc in cadrul coaliției. „Daca a fost anunțat un calendar, este logic sa te ții de el.” Ministrul Economiei, Radu Oprea, a declarat marți ca nu considera necesare negocierile in Coaliția de guvernare…

Cinci destinații de vacanța pe care nu ar trebui sa le ratezi in aceasta vara

11:10, 12.06.2024 - Avand in vedere faptul ca sezonul concediilor a inceput, ce poate fi mai relaxant decat o vacanța? Daca nu știi unde sa pleci vara aceasta, iata cinci destinații perfecte pentru un concediu liniștit, conform Daily Mail.

Cele cinci semne care iți arata ca relația ta s-a terminat și ar trebui sa pleci: „Cand a fost ultima data cand te-ai simțit apreciat” VIDEO

16:01, 30.05.2024 - Un expert in intalniri a dezvaluit cele cinci semne care iți arata ca relația ta s-a incheiat și ca scanteia dintre tine și partenerul tau a disparut pentru totdeauna, relateaza Daily Mail.

„Exterminați bestiile, sa arda tot satul”: Cum s-au razbunat coloniștii israelieni pentru uciderea unui adolescent in Cisiordania (BBC)

07:05, 29.05.2024 - In dimineața zilei de 12 aprilie, adolescentul israelian Benjamin Achimeir a disparut la scurt timp dupa ce a ieșit cu oile la pascut dintr-o ferma a coloniștilor din Cisiordania ocupata. Cand turma sa de oi s-a intors la ferma fara el, autoritațile au demarat o operațiune masiva de cautare, la care…

Florin Piersic a fost operat și mutat la ATI. Urmatoarele ore sunt critice

08:16, 11.05.2024 -  Maestrul Florin Piersic a fost tratat in patru unitați medicale in ultima luna. Doctorii de la Spitalul Foișor din Capitala au transmis ca actorul este stabil, cooperant și se alimenteaza singur. Primele 72 ore dupa intervenție sunt insa critice.In urma interventiei doctorii i-au inlocuit proteza de…

Bebeluș de doar 7 luni iși pierde viața subit. Al doilea caz tragic in doar cateva luni

13:15, 07.05.2024 - Un caz șocant a zguduit o localitate intreaga. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, dupa o criza respiratorie severa. Tragedia vine la doar cateva luni dupa un alt caz similar, cand o fetița de 9 ani a murit.

Banii cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelanda au provocat revolta: „Ce au folosit? Rachete?”

07:05, 15.04.2024 - In ultimul sfert de secol, un colț indepartat din sud-vestul Noii Zeelande a oferit un sanctuar fara pradatori pentru speciile amenințate cu dispariția, inclusiv pentru singurul papagal din lume care nu poate zbura și pentru o șoparla care nu se gasește nicaieri altundeva pe Pamant, scrie CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?