Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un dinamovist avertizează: Va fi un retur mult mai calculat şi mai «lucrat»

Publicat:

Returul de campionat a inceput deja! Cel putin la nivel declarativ. Un dinamovist avertizeaza asupra felului in care se va desfasura sezonul de primavara.

"Consider ca marele atu al lui Dinamo a fost omogenitatea grupului si faptul ca Niculae si Danciulescu au marcat 22 de goluri.

Mai sint multe meciuri de jucat, returul este tratat cu mai multa atentie de conducatori. Va fi mult mai calculat si poate si mai lucrat. Este ca un alt campionat acest retur", a spus la "", pe DigiSport.

1 se reia pe 25 februarie.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Monica Tatoiu ii avertizeaza pe pensionari la recalcularea pensiilor: 'Avem o ecuație, dar eu nu ințeleg ce au de lucrat acolo'

23:35, 30.05.2024 - Celebra femeie de afaceri Monica Tatoiu susține ca nu ințelege de ce dureaza atat de mult sa fie recalculate pensiile.„Avem un soft care a costat o groaza de bani (130 de milioane de euro) și mai avem o ecuație.

ANPC ii avertizeaza pe cei care sarbatoresc ziua de 1 Mai cu mici și bere. La ce trebuie sa fie atenți pentru a nu avea probleme

18:05, 27.04.2024 - ANPC ii avertizeaza pe cei care sarbatoresc ziua de 1 Mai cu mici și bere. La ce trebuie sa fie atenți pentru a nu avea probleme ANPC ii avertizeaza pe cei care sarbatoresc ziua de 1 Mai cu mici și bere. Directorul general, Paul Anghel atrage atenția ca romanii care sarbatoresc ziua de 1 Mai sa fie…

Ce se va intampla in Ucraina peste o luna. Șeful spionajului ucrainean avertizeaza: Nu va fi Armaghedon, dar va fi o situație dificila

10:56, 22.04.2024 - Șeful spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, a declarat ca Ucraina este aproape de a se confrunta cu o situație „dificila”, dar „nu catastrofala” pe front in viitorul apropiat, incepand cu jumatatea lunii mai.

CHINDIA REVINE PE „EUGEN POPESCU”

07:05, 19.04.2024 - Program etapa 5 play-off Liga 2, sezon 2023-2024:sambata, 20 aprilie 2024, ora 12:30Corvinul Hunedoara – CS Mioveni – DigiSport, PrimaSport duminica, 21 aprilie 2024, ora 11:00CSC Selimbar – Unirea Slobozia – DigiSport, PrimaSport luni, 21 aprilie 2024, ora 13:30Gloria Buzau – FK Miercurea Ciuc – DigiSport,…

Șeful AIEA avertizeaza: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la centrala de la Zaporojie

00:25, 16.04.2024 - „Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a avertizat luni seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Șeful diplomației UE avertizeaza: Europa trebuie sa se pregateasca pentru razboi

16:05, 09.04.2024 - Europa trebuie sa se pregateasca pentru un posibil razboi, un conflict la scara larga pe continent depașind granițele Ucrainei „nemaifiind o ficțiune”, a avertizat, marți, șeful diplomației europene, Josep Borrell, citat de FT.

Unul dintre eroii calificarii Oțelului in semifinale putea fi dinamovist, dar luni vrea sa-i blocheze pe „caini”: „Ma bucur ca s-a intamplat așa!”

17:50, 05.04.2024 - Eduard Pap, 29 de ani, a devenit titular incontestabil intre buturile galațenilor și de prestația lui buna se leaga și ultimele rezultate ale trupei lui Dorinel Munteanu, victorii pe linie in play-out și calificarea in semifinalele Cupei Romaniei. ...

Guvernatorul Bancii Austriei avertizeaza asupra riscurilor tranzactiei dintre Raiffeisen si Strabag

19:05, 03.04.2024 - Guvernatorul Bancii Nationale a Austriei, a avertizat ca exista "un potential risc" in planul Raiffeisen Bank de a cumpara o participatie in compania austriaca Strabag cu fonduri blocate in Rusia.


Ce parere ai despre aceasta stire?