Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cunoscut prezentator roman REVINE in televiziune. Ce emisiune va prezenta

Publicat:

, faimosul prezentator tv, a devenit cunoscut prin emisiunea “Vrei sa fii miliardar?&" de la PrimaTV, dar a luat o pauza neasteptata de la televiziune.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gina Pistol revine in televiziune. Ce emisiune va prezenta

10:11, 02.07.2024 - Gina Pistol revine in televiziune. Ce emisiune va prezenta Gina Pistol se intoarce pe micile ecrane! Vedeta este noua prezentatoare a popularului show culinar MasterChef. Gina , care a fost anterior gazda emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1, revine dupa o absența de peste un an, perioada in care…

FOTO A murit un cunoscut sociolog roman: Profesorul a facut raportul pe educație, cu Mircea Miclea, in 2009

21:40, 08.06.2024 - Profesorul și sociologul Lazar Vlasceanu a murit. Acesta a facut raportul pe educație cu Mircea Miclea in 2009."S-a stins din viața, dupa o suferința pe care a indurat-o cu demnitate și cu voința lui de campion de a invinge boala, profesorul Lazar Vlasceanu.

A murit soția unui cunoscut antrenor de fotbal roman. Avea doar 47 de ani

16:01, 02.06.2024 - Oana Alina, soția antrenorului roman Florin Pirvu (49 de ani), a murit la varsta de 47 de ani. Anunțul a fost facut de FC Voluntari sambata, 1 iunie, formație pe care Florin Pirvu a preluat-o in luna martie a acestui an. Antrenorul nu a reușit sa o salveze pe FC Voluntari de la retrogradare. Ilfovenii…

Mesajul unui cunoscut economist roman care a starnit revolta: "Daca tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tau"

19:05, 12.05.2024 - Un cunoscut economist roman a starnit o revolta in randul oamenilor dupa ce a afirmat faptul ca persoanele care caștiga mai puțin de 1.500 de euro pe luna pot fi considerați vinovați pentru traiul pe care il duc.

Ce ascunde China in Wuhan. Misterele locului de unde a pornit pandemia, dezvaluite de un cunoscut vlogger roman VIDEO

08:00, 20.04.2024 - Catalin Stanciulescu, vlogger-ul roman devenit celebru pentru in peregrinarile sale a facut interviu cu fratele celebrului baron al drogurilor, Pablo Escobar, a vizitat Wuhan, locul din China de unde a pornit pandemia care a ucis zeci de milioane de oameni.

Presa din Romania este in doliu! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din țara noastra

16:55, 10.04.2024 - Este doliu in presa din Romania dupa moartea lui Florin Bratescu, cel care a fost primul prezentator barbat din istoria Romaniei. A murit Florin Bratescu, celebrul jurnalist al TVR, care a fost și primul barbat prezentator din istoria țarii noastre. De asemenea, regretatul jurnalist a fost si primul…

Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVR și fondator al Antena 1

14:40, 10.04.2024 - Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVRFlorin Bratescu, primul prezentator barbat al Televiziunii Romane si primul director general al Antena 1 a murit.Florin Bratescu s-a stins din viata azi noapte si avea 90 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?