Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil a învățat să citească singur la 2 ani și 4 luni. Părinții au aflat apoi că s-a apucat să învețe 7 limbi străine

Publicat:

Un copil de 3 ani a intrat oficial in clubul celor mai inteligenți oameni din lume, devenind cel mai tanar membru Mensa din , dupa ce a dovedit ca poate sa citeasca fluent in șapte limbi și poate sa numere pana la 100 in toate aceste limbi.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinții care iși invața copiii ca patrupezii sunt rai: „Frici care nu ar trebui sa existe in interiorul unui copil”

15:30, 23.06.2024 - Intr-o lume moderna in care interacțiunea om-animal este din ce in ce mai apreciata, iar animalele de companie sunt considerate membri ai familiei, un fenomen ingrijorator incepe sa iși faca loc in anumite comunitați: parinții care iși invața copiii ca patrupezii sunt rai.

Valentin Mihaila: Este visul oricarui copil sa fie la Euro-2024- De asta m-am apucat de fotbal

14:30, 15.06.2024 - Jucatorul Valentin Mihaila a declarat ca este foarte fericit sa joace pentru nationala Romaniei la Euro-2024, afirmand ca acesta este visul oricarui copil care se apuca de fotbal, potrivit news.ro”Sunt foarte fericit ca sunt la echipa nationala.

Unei fetițe de un an nascuta in Marea Britanie din parinți iordanieni i se cere sa plece din țara, pentru a „menține integritatea legilor privind imigrația”

08:46, 26.05.2024 - Doi tineri parinți din Iordania care se afla legal in Marea Britanie au fost inștiințați ca fetița lor in varsta de 13 luni trebuie sa paraseasca țara. Ei trebuie sa solicite din nou viza pentru copil, dupa ce au scos-o din țara la inceputul acestui an, relateaza site-ul televiziunii Sky News.Acum,…

Salajul are invațamant tehnic, dar se lovește de parinții elevilor

11:50, 21.05.2024 - Vești bune pentru invațamantul salajean, pentru tinerii care vor sa invețe o meserie cautata pe piața locala sau zonala a forței de munca. Conducerea Inspectoratului Școlar Salaj a anunțat incheierea unor parteneriate strategice cu agenți economici și școli, pentru inființarea unor clase cu profil tehnic,…

Bona din Bucuresti, reținuta dupa ce a batut un copil de un an: mama celui mic a vazut scenele șocante pe camere

14:25, 18.05.2024 - O femeie de 69 de ani din București a fost reținuta, dupa ce a lovit in mod repetat un copil de doar un an și doua luni. Parintii bebelușului au cunoscut-o pe femeie pe o platforma online. Imaginile groaznice au fost vazute de mama micuțului, care a anunțat Poliția.

Bona reținuta in București dupa ce ar fi batut un copil de un an. Parinții micuțului au surprins faptele pe camere

13:41, 18.05.2024 - O femeie de 69 de ani din București a fost reținuta de polițiști, fiind acuzata ca a lovit de mai multe ori un copil de doar un an și doua luni. Aceasta era angajata de parinții micuțului pe post de bona.

(live/update) CSP, in ședința: Candidații la funcția de procuror, verificați in direct ce limbi straine cunosc. Doi candidați s-au retras din concurs

13:05, 16.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Procurorilor se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi este un singur subiect, cel cu privire la „procedura de selecție a unor candidați la funcția de procuror, cu 5 ani vechime in munca, inscriși in concursurile anunțate prin Hotararea CSP din 11.01.2024.

Ce fel de copil a fost Nicole Cherry! Cum iși baga parinții in sperieți, atunci cand era mica / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Ce fel de copil a fost Nicole Cherry. Artista ne-a povestit cum reușea sa iși bage parinții in sperieți, atunci cand era mica, dar și cum incerca sa ii faca mandri de ea. Ce spune vedeta despre fetița ei și cat de mult ii seamana.


Ce parere ai despre aceasta stire?