Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un clip şocant de la Volvo: camionul care trece peste capul unui angajat

Publicat:

In videoclip, angajatul de 63 de ani , unul dintre inginerii care au conceput noul sistem de suspensii Volvo, isi probeaza calitatea executiei lasand un camion sa treaca in viteza peste capul lui.

Sunt doar 30 de centimetri intre sol si zona de sub camion, iar este ingropat in pamant si asteapta ca bolidul sa treaca peste capul lui.

Intr-un alt clip devenit viral, presedintele companiei, vorbeste despre cat de rezistent este carligul camionului.

Boss-ul gigantului suedez sta in picioare pe botul camionului la 50 de metri deasupra…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident șocant pe Autostrada Soarelui: Traficul este restricționat

20:20, 25.06.2024 - Traficul rutier este restrictionat, marti, pe Autostrada Soarelui, in urma unui accident rutier. O persoana iesita dintr-o masina aflata pe banda de urgenta a fost lovita de un TIR, decedand.

Trei sri-lankezi au incercat sa treaca granița ilegal, ascunși in cutii de carton

12:25, 25.06.2024 - Trei cetațeni din Sri Lanka au incercat sa iasa din țara ascunși in cutii de carton transportate de un camion. Aceștia au fost prinși de polițiști la Vama Nadlac II, iar șoferul roman este acum cercetat pentru trafic de migranți, relateaza Agerpes.

Șocant: O fata din Iași care a nascut la 14 ani a cerut sa i se puna sterilet. Refuza sa mai treaca printr-o experiența atat de traumatizanta

11:10, 14.06.2024 - Copii care nasc copii! O fata de 14 ani, care a nascut natural in urma cu aproximativ doua luni la Spitalul Clinic de Obstetrica și Ginecologie „Cuza Voda” din Iași, dorește sa iși puna sterilet.

Tragedie in Baia Mare: Un barbat in varsta de 40 de ani a murit strivit de un motostivuitor intr-un accident șocant

13:35, 10.06.2024 - Tragedie in Baia Mare: Un barbat in varsta de 40 de ani a murit strivit de un motostivuitor intr-un accident șocant La data de 10 iunie a.c., la ora 09.52, reprezentanții unei societați comerciale au sesizat Poliția municipiului Baia Mare cu privire la faptul ca un angajat in varsta de 40 ani, in timp…

N-ai vazut ceva mai draguț decat asta: O ursoaica iși ajuta puiuții sa treaca peste un gard - VIDEO

17:30, 22.05.2024 - Oamenii și animalele se diferențiaza prin foarte multe aspecte, insa daca e sa vorbim despre iubire, cred ca suntem cu toții de acord ca la acest punct ne asemanam mai mult decat am crede. Pe internet a aparut un video atat de draguț și emoționant cu doi puiuți de urs care incearca sa se cațere…

Zodiile care stiu sa treaca peste o despartire. Tin capul sus oricat de dureros ar fi, te afli printre acesti nativi?

10:55, 15.05.2024 - Orice desparțire poate fi dureroasa, iar unele persoane sunt de-a dreptul daramate dupa ce o relație se termina. Poveștile de iubire sunt diferite, de aceea reacționam total diferit cand vine vorba de o ruptura amoroasa. Nativii din zodiac au diverse reacții cand e vorba de o desparțire. Unii sufera…

Armele americane ajuta Ucraina sa treaca anul. Din 2025, situația redevine incerta

07:11, 23.04.2024 - Administrația Biden vrea sa inceapa sa transfere arme și echipamente militare in Ucraina cat mai repede, la numai cateva zile de la adoptarea legislației care include mult dezbatutul ajutor de 60 de miliarde de dolari pentru Kiev.


Ce parere ai despre aceasta stire?