Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cetăţean norvegian a fost arestat pentru tentativă de spionaj în favoarea Chinei

Publicat:
Un cetăţean norvegian a fost arestat pentru tentativă de spionaj în favoarea Chinei

Serviciile de securitate norvegiene au anuntat marti arestarea unui cetatean norvegian suspectat de tentativa de „spionaj agravat” in beneficiul Chinei, a informat agentia de presa norvegiana NTB, relateaza AFP si Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Francezul arestat pentru spionaj in Rusia a pledat vinovat. Cine este Laurent Vinatier

19:45, 07.06.2024 - Cercetatorul francez Laurent Vinatier a pledat vinovat vineri, in fata unui tribunal din Moscova, pentru acuzatia ca nu s-a inregistrat ca agent strain si ar fi cules informatii despre armata rusa, astfel ca a fost plasat in arest preventiv pana la 5 august, relateaza Reuters.

Un cetațean francez suspectat de spionaj, arestat in Rusia. Ce pedeapsa risca

17:30, 06.06.2024 - Comitetul rus de ancheta a anunțat joi, 6 iunie 2024, ca a arestat un cetatean francez suspectat de culegere de informatii despre activitati ale armatei ruse, acesta fiind in mai multe randuri in Rusia, timp de mai multi ani.

Un fost agent CIA a pledat vinovat pentru spionaj in favoarea Chinei

09:10, 25.05.2024 - Un fost agent al Agentiei Centrale de Informatii a SUA (CIA) a pledat vinovat de "conspiratie in vederea colectarii si furnizarii de informatii privind apararea nationala" in favoarea Chinei, a anuntat vineri Ministerul american de Justitie, relateaza sambata AFP.

Serviciul de spionaj al Rusiei pune tentativa de asasinat asupra lui Fico pe seama elitei liberale globale

18:00, 22.05.2024 - Serviciul de informatii externe al Rusiei (SVR) a transmis miercuri ca "elitele globaliste totalitar-liberale" s-ar afla in spatele tentativei esuate de asasinare a premierului slovac Robert Fico in aceasta luna, a relatat agentia de presa de stat RIA Novosti, citata de Reuters.

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar membru AfD intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei

12:00, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Angajatul unui candidat AfD la alegerile europarlamentare, arestat pentru presupus spionaj in favoarea Chinei

11:15, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un angajat al unui politician membru al Alternativei pentru Germania (AfD) in orasul Dresda, pentru presupus spionaj in favoarea Chinei, au relatat marti posturile ARD, RBB si SWR, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Angajatul, identificat drept Jian G.

Doi britanici sunt acuzați de spionaj in favoarea Chinei. Unul dintre ei are legaturi cu Partidul Conservator

16:50, 22.04.2024 - Doi barbați au fost acuzați in Regatul Unit de spionaj in favoarea Chinei, dupa ce ar fi furnizat informații care ar putea fi „utile inamicului". Unul dintre ei, Christopher Cash, are legaturi cu Partidul Conservator britanic.

Cu ce se mai ocupa diplomații americani: Unul dintre ei a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Cubei

15:46, 13.04.2024 - Un fost diplomat american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca a acționat ca agent al Cubei in ceea ce Departamentul de Justiție a numit una dintre cele mai ample și mai indelungate infiltrari in guvernul american, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?