Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cântăreţ celebru, intrat în casa Big Brother, vrea să organizeze o orgie sexuală

Publicat:

Intr-un interviu fulger realizat dupa ce a intrat in casa , a sustinut ca i-ar placea sa primeasca misiunea de a-i coordona pe ceilalti, astfel avand autoritatea de a-i pune sa organizeze o orgie sexuala.

Desi cantaretul si-a facut deja o reputatie indecenta in concurs, replica sa a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

VEZI SI Orgie organizata la malul marii de un club de SWINGERI. IMAGINI


Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Irina Vlah a cerut Biroului ODIHR al OSCE sa organizeze de pe acum o misiune de monitorizare a alegerilor in Moldova

14:45, 18.06.2024 - Irina Vlah, președinta „Platformei Moldova” și fosta bașcana a Gagauziei, a cerut Biroului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR) sa organizeze o misiune de observare a alegerilor in Moldova la aceasta etapa, fara a aștepta inceperea oficiala a campaniei electorale.

Doliu in lumea muzicii. Un lautar celebru a murit dupa o lupta crancena cu boala

14:41, 16.06.2024 - Marius Baiazid a murit in aceasta dimineața dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa. Cantarețul era internat la Spitalul Municipal din București de la inceputul lunii dupa a inceput sa se simta tot mai rau.Familia, apropiații și fanii se rugau pentru sanatatea lui in mediul online. 

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața un celebru actor din Game of Thrones / FOTO

09:05, 08.05.2024 - Ian Gelder, actorul britanic cunoscut mai ales pentru rolul lui Kevan Lannister din "Game of Thrones", a murit luni din cauza unor complicații cauzate de un cancer al cailor biliare. Avea 74 de ani.

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?