Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un britanic va fi judecat în Franţa, în absenţă, pentru asasinarea unei producătoare de film

Publicat:

, nici avocatii lui, nu vor asista la procedurile judiciare de luni, au precizat avocatii inculpatului. Ian Bailey, care este cetatean britanic, spune ca este nevinovat, iar din Irlanda a decis ca el nu poate fi extradat. du Plantier, al carei sot, Daniel, era un renumit producator care a colaborat cu cineasti celebrei, precum si , a fost asasinata in timp ce se afla in vacanta in micul oras costier Schull, aflat in sud-vestul Irlandei, in decembrie 1996.

Asasinarea ei a socat opinia publica din Irlanda si a patat…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Istvan Kovacs, cu romanii la Dublin » Cadou tematic de la FC Transilvania: „Mulțumesc, baieți!”

23:51, 22.05.2024 - Inainte de finala Europa League, Atalanta - Bayer Leverkusen, arbitrul roman Istvan Kovacs (39 de ani) a primit doua suvenire din partea romanilor de la FC Transilvania, o echipa de amatori bazata in Dublin, Irlanda. Finala Europa League 2023/2024 a avut loc in Dublin, capitala Irlandei, pe Dublin Arena,…

Canada a arestat trei barbați suspectați de asasinarea unui lider sikh pe teritoriul sau, la comanda Indiei

12:50, 04.05.2024 - Poliția canadiana a pus sub acuzare trei membri ai unei presupuse echipe de asasini pentru rolul lor in uciderea activistului sikh Hardeep Singh Nijjar, primele arestari intr-un caz de asasinat peste hotare despre care oficialii cred ca a fost orchestrat de India.

Cel mai tanar premier al Irlandei a fost aprobat de Parlament

21:30, 09.04.2024 - Simon Harris va fi urmatorul prim-ministru al Irlandei. El a fost votat de Parlament. Harris va fi cel mai tanar premier din istoria Irlandei. Camera inferioara a parlamentului din Irlanda l-a votat marți pe tanarul de 37 de ani, potrivit Mediafax.

Zboruri deviate in Marea Britanie și Irlanda

13:30, 07.04.2024 - Pasagerii companiilor aeriene s-au confruntat simbata cu probleme pe aeroporturi din unele regiuni ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din cauza anularii unor zboruri. Situația a fost cauzata de o furtuna puternica, care s-a abatut asupra ambelor tari si a provocat pene de curent…

Furtuna Kathleen a provocat anularea sau devierea unor zboruri in Marea Britanie si pene de curent in Irlanda

11:30, 07.04.2024 - Pasagerii companiilor aeriene s-au confruntat sambata cu probleme pe aeroporturi din unele regiuni ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din cauza anularii unor zboruri in urma unei furtuni care a provocat pene de curent ce au afectat mii de gospodarii irlandeze.


Ce parere ai despre aceasta stire?