Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un brancadier de la Spitalul Judeţean Timişoara pretindea că este medic şi cerea bani pacienţilor

Publicat:

Medic fals la Spitalul Judetean din Timisoara. Un barbat pretindea ca este doctor si ca, in schimbul banilor, poate interveni pe langa colegii lui pentru ca bolnavul sa fie tratat bine.De fapt, individul este brancardier.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primaria Huși, spitalul și un medic pediatru, obligați la plata unor daune record: 240.000 de euro

02:10, 19.07.2024 - NEAȘTEPTAT… Șoc la Huși! Instanța Judecatoriei locale a hotarat, dupa 10 ani de la moartea in secția de pediatrie a spitalului local a unei fetițe de 4 ani din Bunești-Averești, Alexandra Bedregeanu, ca familia indoliala trebuie sa primeasca drept despagubiri morale o suma uriașa. Este vorba despre…

Un barbat din Asau a fost inșelat cu 6.000 euro de un individ care pretindea ca e medic

16:06, 18.07.2024 - Un barbat de 37 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv 30 de zile, fiind suspect de inșelaciune. Pe 16 iulie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurala Brusturoasa, cu sprijinul celor din cadrul I.P.J. Botoșani au pus in aplicare un mandat de aducere emis de Judecatoria Moinești,…

VIDEO Copil de doar doi ani, batut de concubinul mamei. Un medic a alertat Poliția, dupa un control oftalmologic

15:06, 05.07.2024 - Un barbat de 29 de ani a fost retinut dupa ce l-ar fi agresat pe fiul iubitei sale, in varsta de doi ani, iar ranile au fost observate de un medic de familie la care copilul fusese dus de tatal sau.

Consiliul Județean Salaj a aprobat astazi, 28 iunie, proiectul ”Dotarea Spitalului Județean de Urgența Zalau cu aparatura medicala in vederea diagnosticarii și tratarii cancerului”

13:35, 28.06.2024 - In valoare de 5 milioane de euro, proiectul este depus pentru finanțare europeana in cadrul Programului Sanatate. Spitalul Județean de Urgența Zalau va fi dotat cu echipamente medicale care vor fi utilizate in diagnosticarea, monitorizarea și tratarea pacienților oncologici: instalație de rezonanța…

Atenție la buruiana care-i trimite pe romani la medic! Ce amenzi primesc cei care nu o distrug

09:05, 16.06.2024 - Romanii care locuiesc la curte sau dețin terenuri trebuie sa fie atenți sa nu lase ambrozia sa creasca, amenzile pentru cei care nu starpesc aceasta planta extrem de alergena și invaziva fiind uriașe.

Majoritatea pacienților mei se plang de oboseala extrema. Constatarea unui medic

00:15, 31.05.2024 - ”In 40 de ani, nu am auzit niciodata atat de mulți pacienți plangandu- se de oboseala”, spune dr. Christian Recchia, medic internist, binecunoscut in Franța.   „Domnule, sunt epuizat, sunt zdrobit, nu mai pot merge, ma doare peste tot, nu mai pot dormi, nu imi mai este foame, sunt extrem de obosit” .…

Avertisment in caz de AVC. Medicii romani medaliați cu aur: „A scazut varsta pacienților, s-a apropiat de 40 ani“

18:05, 28.05.2024 - Care sunt semnele instalarii unui accident vascular cerebral (AVC), in cat timp trebuie sa ajungem la medic și cum putem preveni producerea unui AVC explica unul dintre medicii medaliați, pentru al treilea an la rand, cu aur pentru o procedura care salveaza pacienții de la sechele grave.

Scandalul circumciziilor fara consimțamant. Medic, acuzat ca a efectuat procedura fara acordul parinților

14:05, 19.05.2024 - Un medic este in centrul unei controverse, dupa ce a efectuat circumcizia unui copil fara acordul tatalui sau, provocand complicații grave. Dr. Balvinder Mehat, care a fost anterior suspendat pentru circumcizia unui alt copil fara acordul mamei, se confrunta acum cu noi acuzații.


Ce parere ai despre aceasta stire?