Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bebeluș de opt luni de zile a murit după ce mama lui i-a dat să bea vodcă! Motivul revoltător pentru care a făcut asta!

Publicat:

Un bebeluș de doar opt luni de zile a murit dupa ce mama lui i-a dat sa bea vodca. Totul s-a intamplat din cauza faptului ca tanara voia sa mearga la o petrecere cu prietenii sai, iar copilul nu adormea. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un moldovean și-a ucis angajatorul pe motiv ca ii spiona telefonul. Batranul a murit pe loc

20:15, 02.07.2024 - Cum s-a intamplat totulPotrivit declarațiilor oferite anchetatorilor, barbatul moldovean a recunoscut ca l-a lovit pe Fernando cu pumnii și cu un obiect contondent in cap. Motivul tragic al agresiunii ar fi fost faptul ca batranul ar fi privit pe ascuns discuția ingrijitorului cu sora sa pe telefonul…

Atac armat la o nunta din Franța. O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite

20:55, 30.06.2024 - O persoana a fost ucisa și alte cinci ranite, trei dintre ele grav, in urma unui atac armat, in noaptea de sambata spre duminica, 30 iunie, la o nunta din Thionville, oraș situat in districtul Moselle din estul Franței, relateaza BFMTV.Trei barbați cu cagula și inarmați cu puști, doua dintre ele de…

Peste 760 de cazuri noi de rujeola, in ultima saptamana. Un bebeluș din București, nevaccinat, a murit

06:55, 12.06.2024 - In ultima saptamana, Institutul Național de Sanatate Publica a raportat 768 de cazuri noi de rujeola in Romania, conform datelor publicate marți. Acest numar ridica totalul cazurilor confirmate la 18.146, cu 18 decese inregistrate pana acum.

Ultima ora - Un bebeluș de numai o luna a murit la Spitalul Targu Jiu: Parinții l-au adus in stop respirator

12:56, 22.05.2024 - Un sugar in varsta de o luna a murit, miercuri, la Spitalul Judetean Targu Jiu, cadrele medicale anuntand Politia si DSP Gorj. Copilul a fost adus de familie in stop cardio-respirator si nu a raspuns manevrelor de resuscitare.

Chirurgul din București, plasat in arest la domiciliu dupa ce a uitat o compresa in corpul unei paciente, care a murit

12:25, 17.05.2024 - Un caz șocant zguduie lumea medicala și pe cea judiciara din București, dupa ce un chirurg de la Institutul Oncologic din capitala a fost plasat in arest la domiciliu. Motivul? A uitat o compresa in corpul unei paciente, care ulterior a dus la decesul acesteia. Barbatul in varsta de 69 de ani, din Voluntari,…

Bebeluș de doar 7 luni iși pierde viața subit. Al doilea caz tragic in doar cateva luni

13:15, 07.05.2024 - Un caz șocant a zguduit o localitate intreaga. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, dupa o criza respiratorie severa. Tragedia vine la doar cateva luni dupa un alt caz similar, cand o fetița de 9 ani a murit.

O tanara din Brașov a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc

07:20, 26.04.2024 - Fata ar fi nascut recent, spun anchetatorii, care banuiesc ca gestul femeii ar fi fost premeditat. Asta dupa ce au gasit doua scaune chiar langa geamul de pe hol. In urma ranilor suferite, femeia a murit. A fost deschisa și o ancheta in acest caz. Tanara locuia la etajul 1 al unui bloc cu 5 etaje și…

O șoferița de 19 ani a murit, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac, la Hincești: Care ar fi motivul accidentului

09:50, 24.04.2024 - O șoferița de 19 ani a decedat, dupa ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac de pe acostament. Tragicul accident s-a produs aseara, 23 aprilie, intre localitațile Pereni și Pașcani.


Ce parere ai despre aceasta stire?