Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat şi-a ucis familia cu drujba, după care s-a sinucis, în Piatra Neamţ

Publicat:

Un barbat din a socat o comunitate întreaga, dupa ce si-a ucis copilul cu drujba si s-a sinucis. Procurori, criminalisti si politisti se afla la fata locului si încearca sa afle ce l-a determinat pe tânarul de 37 de ani sa recurga la acest gest. Vom reveni!


Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat care ieșise la plimbare cu familia a fost ucis in timp ce incerca sa ajute o femeie pe strada. Totul a pornit de la o nunta

07:05, 20.06.2024 - Un barbat a fost ucis dupa ce a incercat sa ajute o femeie care zacea nemișcata pe strada, in urma unui incident iscat in mijlocul unui scandal intre doua familii, scrie The Guardian. Ucigașul era chiar fratele femeii ranite.

Un barbat din Botoșani și-a omorat soția, iar apoi s-a sinucis. Polițiștii l-au gasit spanzurat in casa

12:00, 27.05.2024 - Un barbat din localitatea Hiliseu Horia si-a ucis sotia si apoi s-a sinucis, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Delia Neniscu, transmite Agerpres.

Barbat dat disparut din Timișoara, mort de mai multe zile. Se spanzurase de o schela

13:30, 15.05.2024 - Viorel Iorgovan, un barbat din Timișoara, a plecat de acasa in data de 5 mai și nu s-a mai intors. Familia a raportat dispariția sa la Poliție, iar marți, 14 mai, a fost cerut ajutorul populației. Din pacate, barbatul era mort.

Ioana a fost ucisa in 1999, pe cand avea 17 ani, iar criminalul a fost prins dupa 25 de ani. Cum a fost posibil

08:56, 08.05.2024 - Cum s-a intamplat tragediaAncheta inițiala a indicat ca victima fusese vazuta impreuna cu un barbat intr-o cafenea din apropiere inainte de tragedie, iar martorii au observat un barbat fugind de la locul faptei. Cu toate acestea, suspectul a reușit sa fuga din țara, folosind o identitate falsa, iar…

Un barbat care se plimba cu familia intr-o padure a facut o descoperire neasteptata. A sunat imediat la 112 (FOTO)

20:55, 06.05.2024 - O grenada de mana defensiva a fost gasita, luni, intr o padure din localitatea Lozna, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU Botosani.Date oficiale O grenada de mana defensiva a fost gasita intr o padure din localitatea Lozna, in aceasta dupa amiaza, de un barbat. Acesta…

Daune de 70 de mii de euro pentru familia unui barbat mort in accident, in județul Arad

16:30, 19.04.2024 - Judecatoria Ineu a decis ca soția și fiica unui barbat mort intr-un accident de mașina petrecut pe DN79 A, intre Manerau și Voivodeni, vor primi daune morale in valoare de 70 de mii de euro.

Linistea satului Conacu, judetul Constanta nu ar fi prevestit o tragedie. Un barbat s-ar fi sinucis din gelozie a lasat in urma doi copii (FOTO+VIDEO)

13:00, 15.04.2024 - Intr un sat linistit din Conacu, judetul Constanta, un barbat in varsta de 44 de ani si a pus capat zilelor din cauza geloziei. A fost vorba despre un incendiu care s a produs in cursul noptii in localitatea Conacu din judetul Constanta. Acesta a lasat in urma doi copii si multa durere. Era foarte apreciat…


Ce parere ai despre aceasta stire?