Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat s-a spânzurat după ce a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a ieşit din casă fără adeverinţă

Publicat:

Un barbat de 53 de ani din Vaslui a recurs la un gest extrem dupa ce a primit o amenda de 2.000 de lei pentru ca a iesit din casa fara a avea asupra sa declaratie de proprie raspundere. The post Un barbat s-a spanzurat dupa ce a fost amendat cu 2.000 de lei pentru ca a iesit din casa fara adeverinta appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul deces de anul acesta din cauza caniculei, in Romania. Un barbat a murit in timp ce lucra la acoperisul unui bloc

18:51, 19.06.2024 - Miercuri s-a inregistrat primul deces de la noi din cauza caniculei. Este vorba despre un barbat din Vaslui, care a fost descoperit mort pe acoperisul unui bloc, unde facea lucrari de reparatii.

Un barbat de 77 de ani și-a ucis soția, apoi a facut baie și s-a spanzurat

23:15, 14.06.2024 - Un barbat in varsta de 77 de ani si soția acestuia, in varsta de 72 de ani, au fost gasiți morți, vineri, in locuința acestora, din localitatea aradeana Șeitin. Din primele date, ar fi vorba de o crima urmata de sinucidere.

Barbat amendat dupa ce a aruncat pui de pisica de o zi la coșul de gunoi

17:10, 13.06.2024 - La sfarșitul lunii mai, polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor Caraș-Severin au fost sesizați ca in Iardașița, comuna Mehadia, au fost gasiți 5 pui de pisica abandonați langa un container de gunoi. Cel care a facut acest gest a fost identificat și amendat.

Un barbat a fost gasit decedat intr-un garaj din cartierul clujean Gheorgheni. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru el

20:55, 07.05.2024 - Barbat de 80 de ania gasit spanzurat pe Aleea Meseș din Cluj Inspectoratul pentru Situații de urgența Cluj a fost alertat in aceasta seara cu privire la un barbat de 80 de ani care s-ar fi spanzurat. Echipele de ISU Cluj s-au deplasat pe Aleea Meseș din cartierul clujean Gheorgheni. Ajunși la fața…

Trupul unui barbat decedat, descoperit intr-un apartament din Baia Mare. Mirosul puternic i-a alertat pe vecini, care au chemat poliția

09:36, 23.04.2024 - Descoperire macabra facuta, luni seara, de un echipaj local de poliție din Baia Mare. Agenții au fost sesizat de cațiva cetațeni ca din interiorul unui apartament situat pe bulevardul București se simte un miros puternic și ca au banuiala ca in interiorul apartamentului se afla decedat cel care locuiește…

Barbat de 89 de ani, carbonizat intr-un incendiu izbucnit la locuinta sa din Ibanesti

16:06, 21.04.2024 - Un barbat in varsta de 89 de ani a fost gasit carbonizat, duminica, in urma unui incendiu izbucnit la locuinta sa din comuna Ibanesti, au informat reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

(video) Și-a pus fiica de 7 ani sa mearga la volan: Un barbat din Cimișlia, amendat. Momentul in care fetița conduce

10:26, 02.04.2024 - Un barbat de 31 de ani din raionul Cimișlia s-a ales cu proces verbal, dupa ce și-a pus fiica de 7 ani sa conduca mașina. Imaginile video au fost publicate pe o rețea de socializare, iar oamenii legii s-au autosesizat.


Ce parere ai despre aceasta stire?