Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat înarmat, reperat în cartierul financiar La Defense din Paris

Publicat:

Un barbat inarmat a fost vazut plimbandu-se prin cartierul financiar , oamenii legii incercand sa il identifice, scrie site-ul .

Poliția încearca sa afle daca suspectul este cel care a dechis focul în aceasta dimineața asupra a doi polițiști în zona de Chatillon.

Companiile cu sediile în cartierul au cerut angajaților sa nu paraseasca birourile dupa reperarea suspectului înarmat.

Poliția franceza a trimis în zona mai multe elicoptere care survoleaza sectorul.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

EURO 2024. Un barbat inarmat cu un tarnacop a fost impușcat de polițiștii din Hamburg inaintea meciului Polonia - Olanda.

20:15, 16.06.2024 - Politia din Hamburg a anuntat ca a impuscat si ranit un barbat care a amenintat ca ii ataca pe membrii fortelor de ordine cu un tarnacop si un cocktail Molotov, inaintea meciului de fotbal Polonia - Olanda de la EURO 2024.

Impușcaturi la Euro 2024. Un barbat inarmat cu un topor a fost impușcat de poliție in Hamburg VIDEO

15:25, 16.06.2024 - Poliția din Germania a impușcat, duminica, 16 iunie 2024, un barbat care i-a amenințat cu un topor pe fanii fotbalului veniți la Campionatul European. Incidentul a avut loc pe Reeperbahn din Hamburg, un cartier popular din centrul orașului, unde suporterii olandezi se distrau.

Atentat jihadist inainte de JO de la Paris. Politiile din Spania si Franta au particpat la simulare

12:45, 11.06.2024 - Politia nationala spaniola si Politia nationala franceza au simulat un atac jihadist in apropierea Jocurilor Olimpice de la Paris, care vor debuta pe 26 iulie in capitala Frantei, informeaza EFE.

Un barbat din Sri Lanka e dat disparut. A plecat voluntar dintr-o locație din Cluj-Napoca

12:41, 18.05.2024 - Un cetațean srilankez a disparut de unde era cazat in Cluj-Napoca. Persoanele care pot furniza orice informatii despre acesta sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112 La data de 17 mai a.c, Poliția municipiului Cluj-Napoca a…

Doi polițiști din Paris au fost raniți dupa ce un barbat i-a impușcat in secția de poliție

13:05, 10.05.2024 - Un barbat a impușcat și ranit doi ofițeri de poliție la Paris dupa ce a pus mana pe una dintre armele ofițerului. El era reținut la o secție de poliție, a declarat vineri șeful poliției din Paris, Laurent Nunez.Incidentul a avut loc joi seara, potrivit Reuters . Poliția l-a arestat inițial pe barbat.…

Politia din Australia a impuscat mortal un baiat dupa ce acesta a injunghiat un barbat, existand semne de terorism

08:45, 05.05.2024 - Politia din Australia a anuntat, duminica, faptul ca a impuscat mortal un baiat dupa ce acesta a injunghiat un barbat, in capitala statului Western Australia, Perth, intr-un atac despre care autoritatile au spus ca indica terorismul, potrivit Reuters, potrivit news.ro

VIDEO. Scene terifiante la Londra. Trecatori și polițiști atacați de un barbat inarmat cu o sabie

14:45, 30.04.2024 - Cinci persoane au fost transportate la spital in urma unui atac cu sabie care a avut loc marți in estul Londrei. Poliția a precizat ca incidentul nu pare sa fie unul terorist, scriu BBC și The Guardian. Un barbat in varsta de 36 de ani a fost arestat la Hainault, in estul Londrei, dupa ce […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?