Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a murit la Tribunalul București

Publicat:

Un barbat a facut stop cardiac la Tribunalul București. Barbatului i s-a facut rau în sala de judecata, în timpul procesului, iar jandarmii au solicitat sprijinul serviciilor de urgența.

, barbatul a murit. Acesta se afla în judecata în calitate de expert și aștepta sa înceapa procedura când i s-a facut rau.

Medicii de la SMURD au încearcat sa-l resusciteze, însa barbatul de 73 de ani nu a raspuns la stimuli, informeaza sursa citata. Sala în care barbatul a facut stop cardiac a fost sigilata.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Teleorman. Trei persoane au murit, iar un tanar este un coma, dupa ce o mașina a intrat intr-un cap de pod

20:40, 28.06.2024 - Un accident mortal a avut loc in Teleorman in aceasta dupa-amiaza. O mașina a intrat intr-un cap de pod, iar victimele au ramas incarcerate pana la sosirea salvatorilor. Medicii nu au mai putut face nimic pentru trei persoane, iar cea de a patra a fost transportata la un spital din București.

Ancheta in cazul mortii Sharei, olimpica in varsta de 16 ani din Bucuresti. Tanarul in casa caruia fata a murit din cauza drogurilor a fost trimis in judecata

18:41, 25.06.2024 - Noi informații in dosarul morții Shaeri, olimpica in varsta de 16 ani din Bucuresti, care a fost rapusa de droguri in casa iubitului ei din Piatra Neamt. Tanarul, dar și alte doua persoane, trimise in judecata pentru trafic si detinere de droguri de risc și mare risc.

O fetița de 11 ani din Marea Britanie, a murit de stop cardiac, la doar o zi dupa externare

19:11, 16.06.2024 - Annabel Greenhalgh, o fetița de 11 ani din Warwick a fost gasita moarta de tatal ei a doua zi dupa ce a fost trimisa acasa de la Spitalul Warwick in octombrie 2022. Inițial, medicii au diagnosticat-o cu constipație, și au externat-o.

Tragedie in Suceava! Un biciclist a murit, dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul a fost cumplit / FOTO

09:50, 03.06.2024 - Un accident ingrozitor s-aprodus in Suceava. Un biciclist a murit pe șosea, dupa ce a fost spulberat de o mașina. Impactul cu mașina i-a fost fatal barbatului. Medicii nu au mai putut sa il salveze din cauza ranilor foarte grave. Victima a fost gasita moarta pe marginea strazii.

Fiul unui cunoscut artist a murit la doar 18 ani. Problemele de sanatate au inceput cu o banala durere de picioare

08:40, 12.05.2024 -  Ingrijorat, acesta s-a dus la spital, unde a aflat cu groaza ca suferea de cancer. Medicii au descoperit ca tanarul avea o tumoare foarte rara și care reprezinta doar 0,02% din toate tipurile de cancer. Mai exact, este vorba despre o tumoare care ataca oasele, iar apoi se raspandește la țesuturile…

SC SYMMETRICA SRL, trimisa in judecata intr-un dosar al DNA privind fraudarea unor ...

18:05, 16.04.2024 - La inceputul acestui an, la Tribunalul București a fost inregistrat un dosar trimis in judecata de Direcția Naționala Anticorupție, inculpați fiind 18 persoane fizice și cinci societați comerciale. Aceștia sunt acuzați de fraudarea unor contracte publice derulate de Administrația Domeniului Public ...

Barbatul resuscitat la Brașov dupa ce s-a inecat cu mancare a murit

15:05, 15.04.2024 - Un barbat si-a pierdut viata, dupa ce s-a inecat cu mancare intr-un restaurant din oras. Omul fusese salvat, in prima instanta, de un echipaj medical trimis de la Bucuresti. Doi chirurgi din București au fost trimiși in miez de noapte sa-l opereze. Din pacate, omul s-a stins la doua ore dupa intervenție.…

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?