Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un băieţel din China a "zburat" la trei metri înălţime. Vezi cum s-a întâmplat FOTO

Publicat:

Baietelul se racorea in fantana gigantica din China, care a fost deschisa de curand, cand a fost aruncat la inaltime de unul din jeturile de apa. Copilul a cazut apoi pe pamant, lovindu-se cu fata de asfalt. Micutul este acum internat in spital.

Tatal baiatului, , este furios ca nu exista semne de avertizare la fata locului care sa spuna ca cei mici sunt in pericol. "A fost atat de puternic jetul, incat pantalonii sai au fost sfasiati si cand a cazut s-a lovit la fata, ii curgea sange din nas", spune tatal.

Autoritatile din Enshi, din provincia Hubei, spun, insa, ca…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Nenorocire in Duminica Mare la Manastirea Saharna: Un tanar a cazut de pe o stanca, de la 30 de metri inalțime

10:20, 24.06.2024 - Un tanar de 26 de ani a alunecat ieri, 23 iunie, de pe o stanca din apropierea Manastirii Saharna și a cazut in gol de la o inalțime de 30 de metri. Tanarul a fost preluat și transportat la Spitalul raional Rezina.

Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri din județul Sibiu. Un barbat de 35 de ani a murit

17:26, 10.06.2024 - Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri dintr-o localitate din județul Sibiu. Autoritațile au organizat o misiune de salvare. La fața locului au fost trimiși reprezentanți ISU și de la Serviciul de Ambulanța.

Un barbat a cazut de pe un pod aflat pe santierul Drumului Expres Craiova – Pitesti, de la o inaltime de noua metri

11:25, 06.06.2024 - Un barbat de 26 de ani a cazut, joi, de pe un pod aflat pe santierul Drumului Expres Craiova Pitesti, de la o inaltime de aproximativ noua metri, victima fiind transportata la spital, informeaza News.ro.Politistii au fost sesizati, joi, in jurul orei 09.

A murit dupa ce a cazut de la 9 metri inalțime, pe șantierul unei sali de sport

16:20, 30.05.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs pe șantierul salii de sport care se ridica in comuna Frumosu. Un barbat venit sa lucreze la montarea unor panouri pe pereții laterali ai salii a cazut de la circa 8-9 metri inalțime, iar la cateva ore de la cazatura a murit, la Spitalul Județean Suceava, unde ...

Un pui de barza cazut dintr-un cuib, de la mare inalțime, salvat de pompieri. Satenii au alertat autoritațile FOTO

15:05, 22.05.2024 - Un pui de barza, cazut dintr-un cuib, a fost salvat de pompierii din Galați. Micuța barza iși avea cuibul pe un stalp de electricitate din localitatea Mastacani, iar satenii au cerut ajutorul autoritaților.

Barbat de 59 de ani operat de urgența la Spitalul Clinic Județean Arad dupa ce a cazut de la 6 metri inalțime

15:45, 23.04.2024 - Un barbat in varsta de 59 de ani, din Arad, a ajuns in stare grava – luni seara – la Unitatea de Primire Urgența (UPU)... The post Barbat de 59 de ani operat de urgența la Spitalul Clinic Județean Arad dupa ce a cazut de la 6 metri inalțime appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

EXCLUSIV. Eleva din Cluj care a cazut de la inalțime, era la ora de engleza! Totul s-a intamplat sub ochii colegilor. Ce spun sursele din ancheta

17:16, 22.04.2024 - Eleva de 17 ani, care a cazut de la inalțime, de la etajul unei școli situate pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca, s-ar fi aruncat intenționat in gol, la ora de Engleza, in fața colegilor. Incidentul s-a produs astazi, in jurul orei 14:30, la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”. Surse…

45 de morți in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime

08:26, 29.03.2024 - 45 de persoane au murit, joi, in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani care a fost dus la spital cu rani grave, relateaza The Guardian. Un copil de opt ani a fost singurul supraviețuitor […] Articolul 45 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?