Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion și-a golit rezervoarele cu carburant deasupra unei școli. 20 de copii au suferit probleme respiratorii sau de piel

Publicat:

un Boeing al companiei americane , doar ce decolase și s-a confruntat cu o problema tehnica la bord. Pentru a putea ateriza de urgența, si-a golit rezervoarele cu carburant deasupra unei școli.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion Boeing 777 al KLM a revenit pe aeroportul din Amsterdam din cauza unei probleme tehnice

20:30, 23.06.2024 - Un avion Boeing 777 al companiei olandeze KLM a revenit duminica pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, de unde decolase anterior, dupa ce a raportat o problema tehnica nespecificata, a anuntat controlul de trafic aerian olandez, informeaza Reuters.

Ce operație a suferit Mira. I-a rezolvat una dintre cele mai mari probleme: “Acum aveți grija ce scrieți, ca…” / FOTO

11:15, 05.06.2024 - Mira și-a facut curaj și s-a lasat pe mainile medicilor pentru a-și rezolva una dintre cele mai mari probleme. Artista a fost supusa unei operații și, de curand, a spus cum se simte dupa intervenție.

Zbor misterios al unui avion militar maghiar de la București in Africa Centrala

10:20, 01.06.2024 - Un avion militar Boeing C-17 Globemaster inregistrat in Ungaria a zburat de la București in Africa Centrala intr-o cursa fara escala care a durat aproximativ 7 ore, intr-o misiune al carei motiv nu a fost facut public.

Copii drogati cu medicamente prescrise pentru probleme psihiatrice. Medic: Sunt pastile pe care le procura și care le dau niste simptome

12:30, 29.05.2024 - Un medic toxicolog spune ca a observat ca apar tot mai multe cazuri ale unor copii intoxicati voluntar cu substante psihoactive dupa ce consuma medicamente prescrise celor cu afectiuni psihiatrice sau cumparate de la diverse persoane.

OFERTA SURPRIZA DE LA TAROM DE 1 IUNIE Bilete de avion gratuite pentru copii și experiențe aviatice unice

13:01, 27.05.2024 - Este o oportunitate unica de a explora lumea aviației și de a crea amintiri de neuitat The post OFERTA SURPRIZA DE LA TAROM DE 1 IUNIE Bilete de avion gratuite pentru copii și experiențe aviatice unice first appeared on Informatia Zilei .

Dezvaluirile dramatice ale celor patru avertizori de integritate despre „gravele probleme de securitate” ale avioanelor Boeing

10:21, 18.04.2024 - Audiere istorica in fața unei comisii de ancheta a Senatului american, declanșand o serie de intrebari mai mult decat grave in ce privește nivelul real de securitate pe care-l prezinta avioanele fabricate de Boeing.

Inca un avion Boeing cu probleme: Carcasa unuia dintre motoare s-a desprins in timpul decolarii

10:05, 08.04.2024 - Un alt incident grav cu un un avion Boeing a avut loc in Statele Unite. Carcasa unuia dintre motoare s-a desprins in timpul decolarii și a lovit flapsul unei aripi. Avionul a revenit in siguranta pe aeroportul international din Denver, Colorado.

Perchezitii in judetul Constanta! Vizati, suspectii de furt de carburant din rezervoarele TIR-urilor parcate (GALERIE FOTO)

16:25, 06.04.2024 - La data de 5 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta ndash; Serviciul Municipal de Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, au retinut, pentru 24 de ore, trei barbati. Potrivit IPJ Constanta, acestia…


Ce parere ai despre aceasta stire?