Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion s-a prăbușit într-un cartier de case, în Congo. Zeci de morți

Publicat:

Cel puțin 23 de persoane au murit duminica dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabușit la decolare intr-o zona rezidențiala din Goma, in estul , relateaza Hotnews. ”Trei cadavre ajung acum la morga, acum sunt 23 de corpuri”, a declarat coordonatorul protecției civile din Goma, , unui corespondent AFP. https://www.youtube.com/watch?v=SGGfLo1jnMg […] Post-ul Un avion s-a prabușit intr-un cartier de case, in Congo. Zeci de morți apare prima data in Libertatea .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion militar rusesc s-a prabușit in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament. Doi piloți au murit

10:30, 11.06.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabusit in Osetia de Nord, in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament, iar cei doi membri ai echipajului aflati la bord au murit, a anuntat marti Ministerul Apararii rus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Producția Gazprom s-a prabușit, anul trecut, pana la cel mai scazut nivel din istoria companiei

21:35, 10.06.2024 - Gigantul energetic rusesc Gazprom Group a taiat, anul trecut, producția sa de gaze naturale cu 13%, aceasta ajungand in 2023 la un minim istoric de 359 de miliarde de metri cubi, a aratat compania in raportul sau pe anul precedent, publicat luni și citat de Reuters, scrie Hotnews.ro .

De ce s-a prabușit clubul din Mallorca? Anchetatorii au emis primele ipoteze și au spus cine sunt cei patru morți

16:45, 24.05.2024 - Anchetatorii de pe insula spaniola Mallorca cerceteaza daca supraincarcarea si problemele structurale au cauzat prabusirea unui restaurant si a unui club de pe plaja, un eveniment care a provocat moartea a patru persoane si ranirea altor 16.

Vacanta de cosmar: cel putin patru morti si 20 de raniti dupa ce acoperisul unui restaurant din Mallorca s-a prabusit

08:20, 24.05.2024 - Acoperișul unui restaurant din Mallorca, populara insula turistica din Spania, s-a prabușit joi seara, provocand moartea a cel putin patru persoane și ranirea altor 20, au anunțat salvatorii locali.

Un restaurant s-a prabusit in Mallorca: Cel putin patru morti

06:25, 24.05.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si 20 au fost ranite in urma prabusirii unui restaurant in insula spaniola Mallorca , a declarat o purtatoare de cuvant a serviciilor de urgenta din arhipelagul turistic Baleare, relateaza AFP. Mai multe persoane sunt grav ranite, a precizat purtatoarea de…

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

Cutremurul devastator de 7,4 in Taiwan a fost urmat de 100 de replici. Șapte morți și 700 de raniți, 26 de cladiri s-au prabusit

12:20, 03.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea de 7,4 grade s-a produs miercuri in apropiere de Taiwan. A fost urmat de 100 de replici. Șapte oameni au murit și peste 700 sunt raniți dupa ce cel putin 26 de cladiri s-au prabușit. Este cel mai puternic seism din ultimii 25 de ani din Taiwan, scrie digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?