Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion de vânătoare american s-a prăbuşit în Marea Nordului în timpul unei misiuni de antrenament

Publicat:

Un avion de vanatoare apartinand aviatiei militare americane, decolat de la o baza din , s-a prabusit luni in , in largul coastei de nord-est britanice, in timpul unei misiuni de antrenament de rutina, transmit AFP, Reuters si BBC, citand un comunicat al US .

Aparatul, de tipul F-15C Eagle, decolat de la baza aeriana britanica Lakenheath din Suffolk, a cazut in mare in jurul orei locale 09:40 (08:40 GMT), potrivit agerpres.ro.

Citește și: NEBUNIE in - Cozi KILOMETRICE, oamenii așteapta cu ORELE sa intre in țara

Cauza prabusirii…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion militar rusesc s-a prabușit in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament. Doi piloți au murit

10:30, 11.06.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabusit in Osetia de Nord, in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament, iar cei doi membri ai echipajului aflati la bord au murit, a anuntat marti Ministerul Apararii rus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

FOTO Tragedie cumplita in Marea Britanie: Un avion s-a prabușit in timpul zborului la un eveniment memorial

23:11, 25.05.2024 - Un pilot a murit dupa ce un avion Spitfire s-a prabușit pe un camp din apropierea unei stații RAF din Lincolnshire, au anunțat autoritațile. Avionul emblematic aparținea zborului memorial al bataliei din Marea Britanie, cu baza la RAF Coningsby, aflata in apropiere, a declarat RAF.

Marea Britanie acuza China ca ii trimite Rusiei arme letale, ca sa le foloseasca in Ucraina: „E timpul ca lumea sa se trezeasca”

18:20, 22.05.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, acuza China ca furnizeaza sau este pe cale sa furnizeze arme letale Rusiei, pentru a le folosi pe frontul din Ucraina, transmite Reuters, potrivit kyivindependent.com. 

Regele Charles al III-lea nu-l va intalni pe Prințul Harry din cauza programului foarte incarcat al monarhului

00:46, 08.05.2024 - Prințul Harry nu se va intalni cu tatal sau, Regele Charles al III-lea, in timpul vizitei pe care o efectueaza in prezent in Marea Britanie, deoarece monarhul este prea ocupat, a declarat purtatorul de cuvant al lui Harry, marți, potrivit Reuters, preluat de b1tv.to. Prințul Harry, in Marea Britanie…

Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabusit in mare. Posibila cauza a tragediei este socanta!

09:00, 21.04.2024 - Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabusit in mare in timpul unui exercitiu pe timpul nopții, iar din primele informații s-au ciocnit, conform Ministerului japonez al Apararii. Cele doua elicoptere SH-60 efectuau sambata seara un exercitiu de lupta antisubmarin in apropierea insulei Torishima…

Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabușit in mare. Primele concluzii dupa ce au fost gasite inregistrarile de zbor

07:55, 21.04.2024 - Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabusit in mare in timpul unui exercitiu pe timpul nopții, iar din primele informații s-au ciocnit, a anuntat duminica Ministerul japonez al Apararii. A fost gasit cadavrul unuia dintre cei opt membri ai echipajului, in timp ce celelalte șapte persoane sunt…

Tesla recheama aproape 4.000 de mașini Cybertruck din cauza pedalei de accelarație care se poate bloca in timpul mersului

17:15, 20.04.2024 - Tesla recheama 3.878 de vehicule Cybertruck, pentru a repara o pedala de acceleratie care s-ar putea desprinde si bloca in timp ce șoferul se afla la volan, a anuntat vineri Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi (NHTSA) din SUA, transmite Reuters.

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?