Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion cu pasageri a fost surprins când a scăpat de furtuna Ophelia. Imaginile au făcut înconjurul internetului - VIDEO

Publicat:

O înregistrare video postata pe Twitter arata o aeronava de pasageri care se confrunta cu rafalele puternice ale furtunii Ophelia în timp ce se pregatește sa aterizeze pe Aeroportul din Dublin.

a provocat moartea a trei persoane în Irlanda. Coasta de vest a Irlandei a fost lovita cu rafale de vânt de pâna la 150km/h, care au dus la prabușirea a numeroși copaci și la întreruperea curentului electric.

Aproximativ 120.000 de locuinte au ramas fara energie electrica, iar Guvernul a mobilizat armata.

My parents flight landing…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Nu vom tolera”: SUA, Canada și Regatul Unit, cu ochii pe prezidențialele din Moldova. Au atenționat Chișinaul despre „tentativele Kremlinului de a influența rezultatele”

19:30, 13.06.2024 - Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinau anunța ca Guvernul SUA, al Canadei și al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord au atenționat astazi autoritațile de la Chișinau despre tentativele Kremlinului și a agenților sai de a influența rezultatele alegerilor prezidențiale din toamna…

„Nu vom tolera”: SUA, Canada și Marea Britanie, cu ochii pe prezidențialele din Moldova. Au atenționat Chișinaul despre „tentativele Kremlinului de a influența rezultatele”

19:25, 13.06.2024 - Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinau anunța ca Guvernul SUA, al Canadei și al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord au atenționat astazi autoritațile de la Chișinau despre tentativele Kremlinului și a agenților sai de a influența rezultatele alegerilor prezidențiale din toamna…

Premier Division: Waterford vs Shelbourne - Derby de clasament in Irlanda

12:00, 13.06.2024 - Waterford - Shelbourne, meci contand pentru etapa a 23-a din campionatul Irlandei, este programat, joi, 13 iunie, de la ora 21:45, pe Regional Sports Centre, si va fi transmis in direct (live stream) de site-ul superbet.ro.

Israelul avertizeaza Irlanda, Spania și Norvegia ca recunoașterea statului Palestina va avea „consecințe grave”

20:01, 23.05.2024 - Ministerul de Externe israelian i-a prevenit joi pe ambasadorii Irlandei, Spaniei si Norvegiei ca recunoasterea statului Palestina de catre tarile lor va avea „consecinte grave”, transmit AFP si EFE, citate de Agerpres.

Imagini din timpul rapirii a șapte tinere israeliene, publicate de familiile lor pentru a pune presiune pe guvernul Netanyahu. Reacția premierului

08:55, 23.05.2024 - Imaginile explicite din momentul in care Hamas le-a rapit pe cele șapte tinere, membre ale Fortelor de Aparare Israeliene (IDF), in atacurile din 7 octombrie, au fost publicate de familiile lor, intr-o incercare de a forța guvernul condus de Benjamin Netanyahu sa faca demersuri pentru eliberarea acestora,…

Irlanda hotaraste sa trimita inapoi in Regatul Unit solicitanti de azil care fug sa nu fie expulzati in Rwanda

13:55, 01.05.2024 - Irlanda a decis sa trimita inapoi in Regatul Unit migranti care au intrat pe teritoriul irlandez pe la frontiera terestra cu Irlanda de Nord, un teritoriu britanic, relateaza Euronews.Guvernul irlandez a adoptat marti un proiect de lege in acest sens.

Elevii polonezi din clasele primare au scapat de teme. Guvernul lui Tusk s-a ținut de cuvant

22:50, 11.04.2024 - Elevii polonezi au scapat de facut teme obligatorii acasa. Guvernul condus de Tusk s-a ținut de promisiunea facuta la ultimele alegeri parinților care au denunțat o oboseala cronica a școlarilor. Profesorii, insa, sunt nemulțumiți.


Ce parere ai despre aceasta stire?