Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion al companiei indoneziene Sriwijaya Air a dispărut de pe radare la scurt timp de la decolare

Publicat:

Un avion an companiei aviatice indoneziene cu peste 50 de persoane la bord a disparut de pe radare la scurt timp dupa ce a decolat sambata din capitala indoneziana Jakarta, pe ruta spre Pontianak din provincia Kalimantanul de Vest, au anuntat mass-media locale, preluate de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Europa: Un avion militar rusesc a incalcat spațiul aerian al unei țari NATO

16:10, 15.06.2024 - Aparate suedeze au interceptat un avion militar rusesc dupa ce a incalcat, pentru scurt timp, spatiul aerian al Suediei, vineri, la est de insula Gotland in Marea Baltica, au anuntat sambata fortele armate ale acestei tarid nordice, potrivit Reuters.

Un avion rusesc a intrat in spațiul aerian suedez.Suedia: ”eram pregatiți sa intervenim”

12:45, 15.06.2024 - Un avion militar rus a incalcat pentru scurta vreme spațiul aerian al Suediei, la est de insula Gotland din Marea Baltica, transmite armata suedeza, citata de Reuters. Incidentul a avut loc vineri, iar reacția Suediei a fost sa ridice de la sol avioane de vanatoare pentru a intampina aeronava rusa.…

Avionul care il transporta pe vicepresedintele din Malawi si alte 9 persoane a disparut de pe radare

22:21, 10.06.2024 - O aeronava care il transporta pe vicepresedintele din Malawi, Saulos Klaus Chilima, si alte noua persoane a disparut de pe radare, a anuntat luni Presedintia din Malawi, citata de Reuters, scrie Digi24.ro .

Aeronava care transporta vicepreședintele unei țari din Africa, disparuta de pe radare

21:35, 10.06.2024 - O aeronava care il transporta pe vicepresedintele din Malawi, Saulos Klaus Chilima, si alte noua persoane a disparut de pe radare, a anuntat luni Presedintia din Malawi, informeaza Reuters, citat de News.ro. „Toate eforturile autoritatilor aviatice de a lua contact cu aeronava de cind aceasta a disparut…

Avionul vicepreședintelui din Malawi a disparut de pe radar imediat dupa decolare

20:10, 10.06.2024 - O aeronava in care se afla vicepreședintele Saulos Chilima din Malawi a disparut. La bord se aflau și alte noua persoane, se arata intr-un comunicat al biroului președintelui. Avionul a disparut luni in apropierea capitalei statului african, noteaza Mediafax.

Guvernul brazilian l-a dat afara pe șeful Petrobras / Scadere brusca a prețului acțiunilor companiei petroliere

16:55, 15.05.2024 - Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a anunțat demiterea directorului executiv al companiei Petrobras, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume, și ca acesta va fi inlocuit cu un fost șef al autoritații de reglementare din domeniu, relateaza AFP și Reuters.

VIDEO. Un avion Boeing 737 a ieșit de pe pista in timpul decolarii. Unsprezece persoane au fost ranite, intre care patru grav

14:25, 09.05.2024 -  Unsprezece persoane au fost ranite joi, intre care patru grav, dupa ce un avion inchiriat de compania Air Senegal a iesit de pe pista in timpul decolarii. Incidentul a dus la inchiderea aeroportului din apropiere de Dakar, a anuntat operatorul aeroportuar, relateaza AFP si Reuters.

Poliția de Frontiera a primit doua drone de tip avion, cu decolare verticala

16:45, 17.04.2024 - Poliția de Frontiera a primit doua drone de tip avion, cu decolare verticalaDoua drone de tip avion, cu decolare verticala, au intrat in posesia Poliției de Frontiera. Polițiștii care opereaza dronele au fost instruiți in Africa de Sud, timp de 10 zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?