Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un AUTOBUZ a fost curpins de FLĂCĂRI în China. 14 persoane AU MURIT şi 31 au fost RĂNITE

Publicat:

1451972500 14 persoane și-au pierdut viața, iar alte 31 au fost ranite in China marți dimineața in incendiul unui autobuz, au anunțat autoritațile locale, citate de AFP.

Vehiculul "a luat foc pe neașteptate" în apropierea unei piețe publice din Yinchuan (nord), au declarat autoritațile orașului — capitala a regiunii Ningxia — pe contul lor oficial de microblogging.

Potrivit surseci citate, cauza accidentului nu a fost înca descoperita. 31 de persoane se afla în prezent internate în spital.

Fotografii publicate pe contul oficial

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN 6, in Giurgiu: trei oameni au murit. Alte cinci persoane, ranite

08:50, 03.07.2024 - Un accident grav ce a avut loc pe DN 6, in județul Giurgiu, a pus in alerta echipajele medicale. Din pacate, s-a aflat ca trei oameni au murit in urma accidentului, iar alte cinci persoane au ajuns la spital. Trei barbati si-au pierdut viata si alte cinci persoane au fost transportate la spitale din…

Accidentul feroviar in Slovacia! Cinci persoane au murit

20:36, 27.06.2024 - Accidentul feroviar in Slovacia! Cinci persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite. Cinci persoane au murit și alte zeci au fost ranite, dupa ce un tren slovac s-a ciocnit cu un autobuz, au anunțat joi serviciile de urgența, potrivit Reuters. Urmarește Romania Libera pe X, Facebook și Google News!

Coincidența sinistra: Cel puțin 19 oameni au murit in doua accidente in care au fost implicate microbuze

07:41, 21.05.2024 - Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in Peru in doua accidente de microbuz, au anuntat luni autoritatile locale, relateaza AFP.Zece persoane au murit si 16 au fost ranite intr-o coliziune cu o remorca-tractor in regiunea Pasco (centru) luni dimineata, in timp ce alte noua persoane au murit si sase…

Doi morti si zece raniti intr-un atac la o gradinita din China

14:21, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite intr-un atac cu cutitul produs luni la pranz la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, informeaza BBC. Dintre cei zece raniti, sase au suferit leziuni usoare in timp ce incercau sa opreasca atacul, au mentionat responsabili…

Doua persoane au fost ucise, iar alte zece ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din China

14:00, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise și alte 10 au fost ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din provincia Jiangxi, din sudul Chinei, a anunțat poliția. Nu este clar deocamdata daca printre victime se numara și copii.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

VIDEO. Un autobuz a cazut de pe un pod in Sankt Petersburg. Trei persoane au murit, iar alte șase au fost ranite

15:55, 10.05.2024 - Un autobuz care transporta circa 20 de pasageri a cazut vineri in raul Moika de pe un pod situat in centrul orasului rus Sankt Petersburg, trei persoane pierzandu-si viata, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentia TASS, citata de Reuters si EFE.

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?