Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UMF Carol Davila si alte patru universitati au semnat un acord de colaborare cu Primaria Capitalei

Publicat:

Cate 40 de studenti si masteranzi din fiecare dintre cele cinci Universitati vor fi sprijiniti de administratia publica locala in efectuarea stagiului de practica.   Rectorii a cinci Universitati de prestigiu din Bucuresti s-au intalnit, ieri, cu primarul general al Capitalei, pentru a semna un Acord-cadru de colaborare intre cele cinci institutii [...]

Citeste articolul mai departe pe sanatateabuzoiana.ro…  

Sursa articol: sanatateabuzoiana.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Moment istoric: acord de asistența militara reciproca in 'caz de agresiune' semnat intre Rusia și Coreea de Nord

19:35, 19.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a semnat miercuri cu dictatorul nord-coreean un acord al unui parteneriat strategic - al carui continut nu a fost dezvaluit -, insa potrivit liderului de la Kremlin acesta prevede o asistenta reciproca in cazul unei ”agresiuni”, relateaza AFP, arata News.ro.

Nova Poshta și rețeaua europeana de hypermarket-uri Kaufland au semnat un acord de colaborare

12:10, 14.06.2024 - Acum, puteți primi coletele la poștomatele Nova Poshta, situate langa hypermarket-urile Kaufland. Pana la finele anului poștomatele Nova Poshta vor fi instalate langa toate hypermarket-urile Kaufland din Moldova.

Israelul a semnat cu Romania un acord de furnizare a graului in situații de urgența

10:31, 13.05.2024 - In ideea consolidarii securitatii alimentare a Israelului, ministrul Agriculturii Avi Dichter a semnat duminica, la Bucuresti, un memorandum de intelegere cu privire la furnizarea de grau in situatii de urgenta, informeaza agentia de presa TPS, potrivit Agerpres. 

A fost semnat un Acord de colaborare pentru combaterea abuzului asupra copiilor

15:50, 08.05.2024 - Direcția de Poliție a municipiului Chișinau și Centrul Național de Prevenire a Abuzului fața de Copii au semnat un Acord de Colaborare menit sa intareasca eforturile comune de prevenire și combatere a abuzului asupra copiilor și a violenței in familie. Prin intermediul acestui acord, cele doua instituții…

Reactie ironica a lui Nicusor Dan dupa ce PNL și PSD au rupt alianța la București: "Decizie grea pentru mafia imobiliara"

09:45, 23.04.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan a reactionat printr-o postare ironica dupa ce coalitia PSD-PNL a renuntat la candidatura lui Catalin Cirstoiu pentru Primaria Capitalei, in favoarea unor candidaturi separate, Gabriela Firea si Sebastian Burduja urmand sa fie sustinuti in cursa pentru Bucuresti.

Firea, despre retragerea lui Cirstoiu din cursa pentru Capitala: „Este foarte tarziu. Daca-l retragi, cine candideaza?”

23:46, 11.04.2024 - Presedintele PNL Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi, la Antena 3 CNN, ca filialele PSD si PNL din Bucuresti il sustin pe Catalin Cirstoiu și e exclusa retragerea acestuia din cursa pentru Primaria Capitalei. Firea mai spune ca in cateva zile va fi anuntat programul de guvernare locala pe care…

Firea și Burduja au semnat protocolul alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile locale din București

09:26, 11.04.2024 - Președinta PSD București, Gabriela Firea, și președintele PNL București, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianța electorala la alegerile locale intre cele doua organizații politice din Capitala.

Gabriela Firea și Sebastian Burduja au semnat un protocol de colaborare pentru alegerile locale

09:25, 11.04.2024 - Președinta PSD București, Gabriela Firea, și președintele PNL București, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianța electorala la alegerile locale intre cele doua partide din Capitala.


Ce parere ai despre aceasta stire?