Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uma Thurman, surprinsă fără machiaj

Publicat:

, care a nascut cel de-al treilea copil in urma cu cateva saptamani, a fost surprinsa de fotografi fara machiaj.

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stilul femeii de peste 40 de ani: eleganța, confort și machiaj natural

09:21, 17.06.2024 - Moda pentru femeile de peste 40 de ani pune accent pe eleganța, confort și stil personal. Nu este dificil, indiferent de numarul de kilograme, venituri sau alte aspecte. Nimic nu te poate impiedica sa arați bine.

O familie cu doi copii foarte mici a fost surprinsa pe munte de aversa cu descarcari electrice

17:45, 08.06.2024 - O familie cu doi copii foarte mici a fost surprinsa de aversa cu descaercari electrice in zona Cascadei Duruitorea-Masiv Ceahlau. Exista riscul instalarii unei stari de hipotermie la unul dintre copii. Salvatorii intervin.

Fenomen atmosferic spectaculos in vestul Romaniei. Furtuna supercelulara, surprinsa de un fotograf FOTO

17:06, 30.05.2024 - Marius Turc, un fotograf din Hunedoara, a surprins in imagini un fenomen atmosferic rar, petrecut in vestul Romaniei. Norii care anunțau o furtuna supercelulara s-au inalțat peste valea Crișului Alb, deasupra orașului Brad (Hunedoara), oferind o priveliște deosebita.

VIDEO. O noua aurora boreala, surprinsa in imagini in mai multe localitați din Timiș

23:56, 10.05.2024 - In noiembrie anul trecut, un fenomen rar s-a putut vedea pe cer in Romania, dar și din Ungaria, unde s-a putut observa aurora boreala de un roșu aprins. Cel mai bine s-a vazut din Timiș. Fenomenul se repeta acum.

VIDEO | Imagini de coșmar: Schioare surprinsa de avalanșa in Munții Rodnei - A fost tarata pana la poalele muntelui

07:25, 22.04.2024 - In Munții Rodnei, au fost capturate imagini uluitoare in timp ce o schioare cobora pe o creasta și a fost luata prin surprindere de o avalanșa! Femeia a fost acoperita de zapada și transportata pana la baza muntelui, dar, din fericire, a reușit sa iasa singura de sub zapada.

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Cum arata Nicoleta Luciu fara pic de machiaj. Fosta vedeta TV are multe operații estetice

18:21, 12.04.2024 - Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, dar continua sa fie destul de activa pe rețelele de socializare. Recent, fosta vedeta tv a postat un filmuleț in care le arata fanilor virtuali ca a apelat la o noua procedura la nivel facial. Mulți au fost surprinși sa vada cum arata, de fapt Nicoleta…

Sorana Cirstea arata intr-o forma de zile mari! Sportiva atrage toate privirile chiar și atunci cand nu se afla pe terenul e tenis. Unde a fost surprinsa, in urma cu puțin timp / PAPARAZZI

23:10, 31.03.2024 - Sorana Cirstea atrage toate privirile chiar și atunci cand nu se afla pe terenul e tenis! Paparazzii Spynews.ro au ieșit, din nou, la ”vanatoare de vedete”, iar de aceasta data in prim plan s-a aflat chiar jucatoarea de tenis. De aceasta data camerele de filmat au surprins-o pe sportiva de performanța…


Ce parere ai despre aceasta stire?