Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uma Thurman, dependentă de alcool şi antidepresive?! Luptă cu soțul pentru custodia fiicei

Publicat:

, dependenta de alcool si antidepresive. Acestea sunt acuzele aduse de , tatal copilului ei, cu care se afla intr-un razboi pe viata si pe moarte pentru custodia Lunei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Britanica disparuta dupa o cearta cu sotul pe fondul consumului de alcool, gasita de salvamontisti langa o padure din Maramureș

09:55, 07.06.2024 - O turista din Marea Britanie care a fost data disparuta de sotul ei dupa o cearta pe fondul consumului de alcool a fost gasita de salvamontisti, vineri dimineata, dormind langa un sopron, la marginea unei paduri.

Analiza. Consumul de alcool, printre principalele cauze ale mortalitații timpurii. Risc crescut de dependența in cazul tinerilor consumatori.

13:46, 04.06.2024 - Consumul de alcool se numara printre principalele cauze ale mortalitații timpurii, fiind asociat cu aproximativ 200 de boli. Ce trebuie sa știe tinerii despre riscurile și pericolele aferente consumului nociv de alcool?

Fenomen ingrijorator in Romania: Copiii ajung la spital cu supradoza de antidepresive. Unii combina pastilele cu alcool

07:01, 28.05.2024 - La unul dintre cele mai mari spitale de pediatrie din Capitala, medicii vad lunar zeci de cazuri in care copiii ajung internați cu supradoza de medicamente, iar unii dintre pacienții drogați au doar 11 ani. Fenomenul consumului de antidepresive in combinație cu alcool sau alte substanțe interzise pare…

Ceremonie militara in Piața Avram Iancu. Spitalului Militar din Cluj i se va acorda Drapelul de Lupta

13:01, 27.05.2024 - Spitalul Militar de Urgenta din Cluj-Napoca a primit Drapelul de Lupta, potrivit unui decret semnat, la finalul anului trecut, de presedintele Klaus Iohannis. Ceremonia de inmanare va avea loc marți, in Piața Avram Iancu.

Dreptul la avort, drept civil. ”Lupta” unui europarlamentar roman

18:56, 23.05.2024 - Europarlamentarul Nicu Stefanuta, candidat independent pentru al doilea mandat in Parlamentul European, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca „nu ar fi rau” daca s-ar introduce dreptul la avort in Constitutie, ca in Franta, dar prefera „sa-l introducem la nivel european”. El a fost intrebat…

A inceput lupta subacvatica pentru putere intre SUA și China: faza pe cabluri de Internet

14:15, 21.05.2024 - Oficialii americani de securitate au avertizat Google, Meta și alte firme ca cablurile lor de internet subacvatice ar putea fi expuse riscului de a fi manipulate și supravegheate de navele de reparații controlate de China.

Ceremonie impresionanta pe platoul Cetații de Scaun pentru decorarea Drapelului de Lupta al ISU Suceava (FOTO)

11:35, 18.05.2024 - Pe platoul Cetații de Scaun a Sucevei a avut loc o ceremonie impresionanta pentru decorarea Drapelului de Lupta al Inspectoratului pentru Situații de Urgența „Bucovina” al județului Suceava. Evenimentul a avut loc in prezența  Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Șef al Departamentului pentru Situații…


Ce parere ai despre aceasta stire?