Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimul drum al Reginei Ana a României

Publicat:

Ultimul drum al Reginei Ana a Romaniei Foto: Daniela Manuța.

Înmormântarea Reginei Ana are loc astazi la Curtea de Arges, la capatul unor ceremonii care încep la ora 11:00 în Piata Palatului Regal din Bucuresti, unde va fi scos sicriul cu trupul neînsufletit, aflat acum în .

Ultimul drum al Anei de România spre Curtea de Arges este însotit de slujbe oficiate atât în rit ortodox, cât si în cel catolic.

a fost de confesiune romano-catolica, dar Patriarhia Româna a decis sa…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania – Liechtenstein 0-0. Evolutie rusinoasa pentru jucatorii lui Edi Iordanescu in ultimul amical inaintea EURO 2024

07:35, 08.06.2024 - Romania și Liechtenstein au terminat la egalitate, 0-0, in amicalul de pe Stadionul Steaua din București. Elevii lui Edward Iordanescu nu au marcat niciun gol in cele doua meciuri de pregatire, dupa ce au remizat marți, 0-0, și cu Bulgaria. Suporterii naționalei au huduit din nou la final. Cea mai mare…

Romania n-a trecut de ultimul test inainte de Euro 2024

23:45, 07.06.2024 - Romania și Liechtenstein au terminat la egalitate, 0-0, in amicalul de pe Stadionul Steaua din București. Elevii lui Edward Iordanescu nu au marcat niciun gol in cele doua meciuri de pregatire, dupa ce au remizat marți, 0-0, și cu Bulgaria. Suporterii naționalei au huduit din nou la final.

Romania - Liechtenstein 0-0, in ultimul test al tricolorilor inaintea EURO 2024

23:30, 07.06.2024 - Romania și Liechtenstein au terminat la egalitate, 0-0, in amicalul de pe Stadionul Steaua din București. Elevii lui Edward Iordanescu nu au marcat niciun gol in cele doua meciuri de pregatire, dupa ce au remizat marți, 0-0, și cu Bulgaria. Suporterii naționalei au huduit din nou la final.

IPS Calinic, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, operat chiar de ziua sa. Care e starea sa de sanatate

12:16, 07.06.2024 - In cursul zilei de 6 iunie 2024, chiar in ziua in care a implinit 80 de ani, IPS Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, a fost operat cu succes, la piciorul stang, pentru refacerea afecțiunii suferite la rotula. Operația a fost efectuata la Spitalul Floreasca din Capitala.

IPS Calinic ofera primele detalii, dupa ce și-a fracturat rotula: Mesaj pentru colegii din Sfantul Sinod

13:30, 03.06.2024 - Așa cum STIRIPESURSE.RO a anunțat, arhiepiscopul Calinic al Argeșului și Muscelului, a suferit un accident la piciorul stang duminica, dupa slujba de sfințire a unei troițe in zona Drumului Național 73 – Rucar-Bran.IPS Calinic spune ca este in stare buna, urmand a fi operat.

IPS Calinic al Argesului este internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti și va fi operat la genunchi

11:31, 03.06.2024 - Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, Calinic, este internat cu fractura de rotula la Spitalul de Urgenta Floreasca din București, a declarat luni purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita, potrivit Agerpres. 

1947: Patriarhul Alexei al Moscovei vizita Curtea de Arges

11:40, 23.05.2024 - Martorul evenimentelor pare a fi fost coplesit de prestanta slujitorilor rusi in frunte cu intaistatatorul moscovit, care, in perioada 28 mai-11 iunie 1947, faceau o vizita frateasca in Romania, ca raspuns al calatoriei patriarhului Nicodim din 1946. Suita patriarhului rus a poposit la Iasi, Bucuresti:…

Alerte internaționale: Furtuna solara extrema si aurore boreale spectaculoase vor continua si in restul weekendului

22:36, 11.05.2024 - Din Tasmania pana in Franta, fotografii ale aurorei boreale realizate de amatori si profesionisti deopotriva au fost postate pe retelele de socializare incepand de sambata dimineata, insotite de comentarii de uimire.Furtuna ar urma sa continue cel putin pana duminica, cu sosirea unor ejectii suplimentare…


Ce parere ai despre aceasta stire?