Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimele cuvinte ale celor patru copii ai Reginei Elisabeta pentru mama lor. Cum și-au arătat afecțiunea pentru ea

Publicat:

Ultimele cuvinte scrise ale lui Charles al III-lea și celor trei frați ai lui adresate mamei lor, , au fost dezvaluite in timpul inmormantarii Majestații Sale. Pe sicriul mamei lui, Regele a fost lasat un bilet.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata și cine este Victoria Starmer (Lady Vic), soția lui Keir Starmer, noul premier al Marii Britanii. Au impreuna 2 copii

16:45, 05.07.2024 - Keir Starmer a fost numit oficial prim-ministru al Marii Britanii, de catre regele Charles. Liderul laburist a ținut primul sau discurs an calitate de premier și a avut-o alaturi pe soția lui, Victoria Starmer.

Keir Starmer a fost primit de regele Charles la Palatul Buckingham și desemnat oficial noul prim-ministru al Marii Britanii

15:55, 05.07.2024 - Liderul Partidului Laburist britanic, Keir Starmer, a primit vineri in mod oficial de la regele Charles al III-lea misiunea de a forma noul guvern al Marii Britanii, in urma victoriei zdrobitoare a partidului sau in alegerile parlamentare de joi.

Cum a aratat Evelin, fiica Andei Adam, la nunta mamei sale cu Yosif Mohaci. In ce ipostaze a fost filmata micuța

14:30, 01.07.2024 - Evelin, fiica Andrei Adam, a intors privirile invitaților cu frumusețea ei la nunta mamei sale cu Yosif Mohaci. Micuța a imbracat o rochița cu pene in jurul umerilor. Nici paietele din partea de jos a ținutei nu au fost trecute cu vederea.

Declarațiile cutremuratoare ale mamei din Buzau care și-a ingropat bebelușul. Femeia mai are inca cinci copii: "Era viu..." 

11:20, 07.06.2024 - Mama din Buzau care in urma cu doi ani și-a ingropat bebelușul a facut dezvaluiri cutremuratoare. Femeia, care mai are inca cinci copii, și-a recunoscut fapta și a vorbit despre motivele pentru care a recurs la un astfel de gest.

Un cititor pe buze a descoperit ce i-au șoptit Charles și Regina Elisabeta prințesei Diana, in ziua „Nunții secolului”

12:50, 01.06.2024 - Charles a fost impresionat de imaginea „perfecta” pe care Prințesa Diana a afișat-o in ziua nunții lor. Daily Mail Online a dezvaluit ce i-a spus atunci prințul și ce indicații a primit Lady Di de la Regina Elisabeta, potrivit interpretarilor facute de un cititor pe buze.

Rishi Sunak anunța alegeri legislative pe 4 iulie in Marea Britanie. Partidul Laburist, favorit

21:46, 22.05.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a anuntat, miercuri, 22 mai, alegeri legislative la 4 iulie, punand astfel capat multor luni de speculatii pe tema datei acestui scrutin in care opozitia laburista este larg favorita, relateaza AFP, citata de News.ro.Acest scrutin era asteptat initial in toamna, insa va…

Un turdean s-a ales cu o amenda uriașa dupa ce a construit un foișor fara autorizație!

14:20, 15.05.2024 - Bun de plata. Așa este un turdean care a construit un foișor fara autorizație. Amenda primita este uriașa! Barbatul nu a stat pe ganduri și a dat in judecata Poliția Locala pentru amenda primita. Acesta se ridica la suma de 15.000 de lei. Amenda aplicata de polițiștii locali se refera la faptul ca a…


Ce parere ai despre aceasta stire?