Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimatum pentru Mancini

Publicat:

Dupa eliminarea lui din si înfrângerea din derby-ul cu (2-3), se pare ca antrenorul a primit un ultimatum.

Chiar daca a câstigat titlul anul trecut si se afla pe locul 2 în (la 6 puncte de concitadina sa), antrenorul italian este din ce în ce mai discutat în sânul clubului si mai ales de patronii sai. El si-ar fi pierdut autoritatea fata de jucatori si ar putea fi, în consecinta, demis în curând.

,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Manchester City i-a dat ultimatum lui Pep Guardiola: Despre ce este vorba

21:40, 30.05.2024 - Pep Guardiola, in varsta de 53 de ani, a reușit la sfarșitul sezonului trecut sa caștige al 6-lea titlu in Premier League pe banca lui Manchester City in 8 ani petrecuți pe banca acestei echipe, transmite digisport.ro .

Surpriza pe Wembley! Manchester United a invins-o pe rivala City și a cucerit Cupa Angliei

19:50, 26.05.2024 - Manchester United a cucerit Cupa Angliei dupa ce s-a impus cu scorul de 2-1 in finala disputata in compania marei rivale Manchester City, pe stadionul Wembley. Dupa ce a devenit campioana pentru al patrulea sezon la rand, un record in Premier League, Manchester City a ratat șansa de a face eventul,…

Erik ten Hag, explicații dupa un sezon in care Manchester United a terminat pe locul 8, dar a caștigat Cupa Angliei

12:30, 26.05.2024 - Manchester United a terminat pe locul 8 in Premier League, dar a salvat sezonul caștigand Cupei Angliei. Dupa victoria in fața rivalei Manchester City, antrenorul Erik ten Hag a afirmat ca „va merge in alta parte pentru a caștiga trofee”, daca va fi demis.

Totul depinde de noi, spune Guardiola inaintea partidei decisive cu West Ham United

19:40, 17.05.2024 - Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, formatie aflata la o victorie distanta de titlu in Premier League, se asteapta duminica la un meci "foarte greu" impotriva lui West Ham United, scrie AFP, potrivit Agerpres."Suntem in cea mai buna pozitie.

Fotbal: Portarul Ederson (Manchester City), accidentat, rateaza ultimele doua meciuri in acest sezon

22:25, 16.05.2024 - Brazilianul Ederson, portarul lui Manchester City, va rata meciul final din Premier League, in care City poate fi incoronata campioana, dar si finala Cupei Angliei impotriva lui Manchester United, din cauza unei fracturi in zona oculara, scrie EFE, potrivit Agerpres.

Guardiola, managerul lui City, iși lauda rivalii din cursa pentru titlu: 'Sunt incredibili'

19:10, 10.05.2024 - Pep Guardiola, managerul lui Manchester United, considera ca rivalii echipei sale in lupta pentru titlu, Arsenal și Liverpool, ”sunt incredibili”.Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, considera ca lupta pentru titlu in Premier League se duce pana in ultimul moment.

Inteligența Artificiala prezice fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, cu rezultate uimitoare!

18:10, 10.04.2024 - Fiindca tot vorbim despre IA, iata și niște previziuni uluitoare pentru lumea fotbalului de elita. Inteligența Artificiala a realizat previziuni pentru fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, dezvaluind viitoare rezultate surprinzatoare. Cluburi ca Arsenal, Bayern Munchen, Manchester…

Opt din opt - Planul lui Guardiola pentru un nou titlu in Premier League

21:50, 05.04.2024 - Manchester City abordeaza meciul de sambata din Premier League de la Crystal Palace la distanța de 3 puncte de primul loc. Antrenorul lui City, Pep Guardiola, a declarat ca echipa sa se concentreaza cu totul pe caștigarea ultimelor 8 meciuri, mai degraba decat sa aștepte ca rivalii sa greșeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?