Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultima oră! Tariful la curent va scădea cu aproximativ 10%: ANRE va examina miercuri solicitărilor furnizorilor

Publicat:

Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica informeaza ca operatorii sistemelor de distribuție și furnizorii serviciului universal și de ultima opțiune de energie electrica au depus solicitarile de ajustare a tarifelor și prețurilor reglementate pentru energia electrica livrata consumatorilor finali.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Inca un pas spre tarifele diferențiate la energia electrica 

16:21, 18.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a aprobat astazi coeficienții pentru tarifele diferențiate la energia electrica ce vor fi aplicați consumatorilor finali in cadrul unui proiect pilot derulat de Ministerul Energiei in parteneriat cu UNDP Moldova și Guvernul Italiei. Este vorba de instalarea…

ANRE: Piața carburanților s-a stabilizat 

15:26, 24.05.2024 - Piața carburanților s-a stabilizat pe fondalul așteptarilor asupra urmatoarelor decizii OPEC+. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta o stabilizare și chiar o anumita descreștere a prețurilor la carburanți, grație evoluției cotațiilor Platts inregistrate pe bursele internaționale…

Prețul benzinei scade cu inca 8 bani: Și motorina va fi mai ieftina, maine

12:26, 16.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța pentru maine, 17 mai, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 8 bani mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 banuți.

Mergeți la PECO in weekend: Prețurile la carburanți scad in urmatoarele trei zile

10:41, 10.05.2024 - Atenție, șoferi, nu faceți plinul astazi. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța ca atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova.

ANRE anunța noi prețuri la carburanți. Cit va costa un litru de benzina și motorina

12:25, 07.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referința pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru miine, 8 mai, transmite Noi.md. Astfel, prețul unui litru de benzina A95 nu trebuie sa depașeasca 26,02 lei, iar cel pentru un litru de motorina…

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

Motorina, mai ieftina cu 13 bani, in weekend: Cat vor scoate soferii din buzunare pentru benzina

12:10, 19.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru urmatoarele trei zile. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu un ban mai mult, iar pentru cel la motorina - cu treisprezece bani mai puțin.

Scumpiri la benzina și ieftiniri la motorina: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine la pompa

12:15, 18.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 19 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu noua bani mai puțin.


Ce parere ai despre aceasta stire?