Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultima ora - Adrian Nastase, transferat la Penitenciarul Spital Jilava

Publicat:

a fost transferat de la la , din cauza afectiunilor medicale cronice de care sufera, fiind cazat in , cu o alta persoana privata de libertate, intr-o camera prevazuta cu sase paturi si

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ipswich Town l-a transferat cu 20 de milioane de lire sterline pe Omari Hutchinson (Chelsea)

14:30, 01.07.2024 - Echipa engleza de fotbal Ipswich Town va plati circa 20 de milioane de lire sterline, conform presei engleze, pentru transferul mijlocasului ofensiv Omari Hutchinson (Chelsea Londra), care a semnat un contract pe cinci ani, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Fost premier al Romaniei: Florian Coldea NU mai asculta de Basescu! Cum s-a produs MAREA TRADARE: dezvaluiri bomba

07:45, 19.06.2024 - "Cine ar fi putut sa mearga la Basescu si sa ii spuna: Schimb-ti abordarea, nu trebuie condamnat Adrian Nastase.A venit la mine, m-a batut asa pe umar si mi-a spus: . La care eu m-am uitat la el si i-am zis:

Bayern Munchen a transferat un jucator de la vicecampioana Germaniei - Profit uriaș

18:25, 13.06.2024 - ​Bayern Munchen a avut parte de un sezon dezamagitor, mai ales in Bundesliga, insa gruparea bavareza a inceput campania de transferuri cu un jucator de la VfB Stuttgart, formația care a incheiat stagiunea precedenta pe locul doi.

A caștigat Cupa Romaniei și a fost transferat de o echipa din play-off-ul SuperLigii Romaniei

19:51, 16.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara a caștigat Cupa Romaniei dupa un meci de poveste impotriva celor de la Oțelul Galați (2-2, 3-2 d. l. d.), iar pentru unul dintre jucatorii hunedorenilor a fost ultimul joc in tricoul echipei.

Florin Piersic a fost transferat de la Matei Balș la o clinica privata din Capitala

09:26, 09.05.2024 - Florin Piersic a fost mutat, joi, de la Institutul Matei Balș la o clinica privata din Capitala, unde urmeaza sa i se faca investigații, potrivit surselor Digi24. Ulterior, ar urma sa fie transferat la Spitalul Foișor.

Konstantinos Passaris, cel mai periculos deținut din Romania, transferat de la Penitenciarul Arad la Craiova

16:00, 06.05.2024 - Grecul Kostantinos Passaris, considerat cel mai periculos deținut din Romania, a fost transferat recent, in aprilie 2024, de la Penitenciarul Arad la cel din Craiova. Acesta a fost mutat cu masuri speciale de securitate.

Traian Basescu: E o clasa politica incompetenta

12:00, 27.04.2024 - Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca liderii celor doua mari partide din Romania, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, nu se pot compara ”ca si calibru” cu unii dintre predecesorii lor. ”E o clasa politica incompetenta. Hai s-o luam simplu! Ciolacu e presedintele PSD. Comparati-l cu Nastase, ca si…

EXCLUSIV: SURSE – Cherecheș transferat astazi de la Penitenciarul Rahova la Aiud

07:40, 13.04.2024 - Astazi fostul primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș este transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Aiud. La Rahova, Cherecheș a fost in carantina dupa ce autoritațile germane au fost de acord cu extradarea in Romania pentru a-și executa pedeapsa de 5 ani de pușcarie pentru comiterea infracțiunii…


Ce parere ai despre aceasta stire?