Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uleiul se verifică atunci când motorul e cald sau când e rece: Cum se face completarea corectă

Publicat:
Uleiul se verifică atunci când motorul e cald sau când e rece: Cum se face completarea corectă

Pentru ca propulsorul unui autovehicul sa funcționeze corect, șoferii trebuie sa se asigure ca ungerea acestuia se face corect. De aceea, e important de știut daca uleiul se verifica atunci cand motorul e cald sau cand e rece. Promotor.ro iți spune cum se face completarea.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cand trebuie schimbata bateria mașinii in așa fel incat sa nu ramai cu ea in drum. Care sunt primele semne

12:51, 21.06.2024 - Daca ești posesorul unei mașini electrice, acest articol nu te privește! Este pentru restul lumii, pentru cei care conduc mașini cu motoare diesel, pe benzina, hybrid sau cu gaz. Toate aceste motoare termice au nevoie de un impuls electric puternic pentru a porni și a funcționa. De aceea, sunt dotate…

Investit presedinte al Slovaciei, Peter Pellegrini promite ca va reuni tara: „Politica nu trebuie sa devina motorul emotiilor negative”

15:46, 15.06.2024 - Peter Pellegrini a depus juramantul sambata in calitate de presedinte al Slovaciei, promitand ca va reuni tara, care este puternic divizata din punct de vedere politic si zguduita de tentativa de asasinat asupra premierului Robert Fico in urma cu o luna, relateaza AFP si dpa.

Puțini romani știu cum se pronunța acest cuvant, de fapt. Este un cuvant din limba romana utilizat zilnic

18:45, 03.06.2024 - Cuvantul pronunțat greșit de mulți romaniLimba romana, cu o vechime de peste 1700 de ani, este o limba fonetica, ceea ce inseamna ca multe cuvinte se citesc așa cum se scriu. Totuși, exista și numeroase excepții care ii pun in dificultate pe vorbitori. Un exemplu notabil este confuzia intre „grija”…

Mergi la vara in vacanța in Grecia? Care sunt prețurile alimentelor din supermarketurile grecești fața de cele din Romania

10:16, 21.05.2024 - Uleiul de masline, peștele, dulceața, sucul de roșii sau ceapa sunt mai scumpe in Romania decat in Grecia, iar in schimb carnea de vita sau de pui, branza feta sau orazul sunt mai scumpe in supermarketurile grecești decat in cele ale noastre.

S-a gripat motorul economiei din UE: Piața se afla in cadere libera

14:40, 16.05.2024 - Ritmul schimbarilor inregistrate de sectorul auto este fara precedent, vehiculele moderne devenind tot mai computerizate, ceea ce transforma componentele software in elemente esențiale pentru automobile, insa piața auto a avut de-a face cu un inceput de an dificil, arata o analiza XTB Romania.

Manuși nitril sau din latex? Alege varianta corecta pentru o protecție maxima!

20:50, 02.05.2024 - Din anumite motive, probabil ca ai folosit și tu manuși de unica de folosința pentru o igiena sporita in desfașurarea diverselor treburi casnice. Acestea nu sunt concepute doar pentru sectoarele profesionale și industriale, deși in mod clar de acolo nu tr

Marea inovație care va face din mașina electrica un adevarat rival pentru motorul diesel

06:25, 06.04.2024 - Industria auto va trebui sa reduca greutatea bateriilor vehiculelor electrice cu 50% in urmatorii 10 ani pentru a face electrificarea semnificativa din punct de vedere ecologic, a declarat miercuri directorul general al grupului Stellantis, transmite Reuters, informeaza News.ro.

ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitori?

10:15, 03.04.2024 -   Toata lumea este de acord ca zaharul ingrașa, insa controversa persista in ceea ce privește indulcitorii. Deja din 1977,... The post ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitori? first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?